Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15éves fiú 177cm,68kg fogyni...

15éves fiú 177cm,68kg fogyni akarok hogy sikerülhet? (KÉP)

Figyelt kérdés

15éves fiú vagyok 177cm,68kg és fogyni szeretnék,mivel focizok így elég kövérnek számítok a többi csapattársaim között(Kapus vagyok)

Fogyni szeretnék,de nemtudom mennyit hogy lapos hasam legyen.Nyáron minden nap fogok futni fogok (sajnos most nemtudok,mert megvagyok sérülve) 1órát trikóba+ dzsekibe viszont addig is most esténként hasizmot csinálok és fekvőtámaszokat..Milyen ötleteket tudnátok adni hogy elérjem azt hogy lapos hasam legyen?mit egyek?milyen gyakorlatokat végezzek este?mennyit mozogjak? .stb(Mivel gyerek vagyok úgytudom nemigazán szabadna fogyókúrázni ,mert megálhatok a növésbe stb... és kb mennyi idő alatt sikerülhet ez?

Képek: [link]

[link]

2013. jún. 4. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem kell fogynod, inkább gyúrjál :)
2013. jún. 4. 13:55
 2/7 A kérdező kommentje:
hát épp ezaz hogy nemtudom hogy kell-e még fogyjak vagy menjek el esetleg terembe ..vagy itthol is jó ha edzek..
2013. jún. 4. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne fogyókúrázz, de vannak apró trükkök, amivel könnyítheted a fogyást. Pl. igyál rengeteg vizet és zöld teát! A zöld tea gyorsítja az anyagcseréd, és nagyon egészséges is. Próbálj meg többször kicsit enni, és ne 2-3x nagyobb ételt. Húsok közül a csirke és a halak a legjobbak. Sok zöldség és gyümölcs, kevés csoki és édesség (szerintem ne vond meg teljesen, mert akkor egyszer be fogsz nyomni egy egész táblát. :))

A sok mozgás meg már játszik ahogy nézem, a futás meg a torna nagyon jó.

Nálunk anno nem volt sok pénz minden héten csirkére a családnak, úgyhogy amikor én fogyókúráztam, minden étkezés előtt legurítottam 2-3 nagy pohár vizet (egyébként a fogyi tablettáknak is ez a módszere; étkezés előtt kell bevenni a tablettákat fél liter vízzel... még jó hogy nem fog annyi beléd férni utána.) Az ételeket meg egyszerűen "elfeleztem". Ettem ugyan azt mint a család, mert más nem volt, de csak a szokásos adagjaim felét ettem, ha tehettem, krumpli helyett zöldségköretet ettem, stb.

Sok sikert!

2013. jún. 4. 13:59
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ,akkor fogyásra nincs már szükségem? Akkor inkább menjek el 1 terembe,vagy itthol is elég lesz,nem akarom magam nagyon kigyúrni vagy ilyesmi,csak hogy az a felesleg ne legyen ott ami úgy "kilóg"
2013. jún. 4. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Sportolj. Van egy csomó sport a világon keresd meg azt amit szeretsz csinálni és a csináld. A súlyemeléssel/ kondizással szerintem még vár j 1-2 évet, adig saját testsúllyal erősítsd magad.
2013. jún. 4. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Sok lesz a cukor/liszt/tejci. Ennyi a baj.
2013. jún. 4. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Harcosok étrendje és Fegyenc edzés!!!
2013. jún. 4. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!