Hogyan szokjak le az érzelmi evésről?
jó,de ha délben 40fokban jön rám akkor ez nehezen kivitelezhető.
eddig gondoltam erre a sétálósra,lefürdök jéghideg vízben..ettől ált. megnyugszom,megpofozom magam:DD de még mit lehet? fél liter víz megivása egyben,zöldség evés
Cukormentes rágó, fogmosás, hallgass zenét, nézegess egy webshopban ruhákat, amik nagyon jól állnak a karcsú modelleken, idd tele magad saját készítésű jegesteával...
...és ha minden kötél szakad és mégis telitömöd magad, akkor legalább "értelmes" kajákat egyél, sűrű zöldséglevest, nyers sárgarépát, salátát citromos öntettel...
nincs sok feles kilóm, de azt a 10 kilót le szeretném adni. Most találtam egy jó megoldást. (NEM REKLÁM) Norbi szeletelt toast kenyér és valami nem hízlaló feltétként, katonákat csinálva.
Pl olivabogyóval, vagy sajttal. Esetleg kis kolbászt is bátran tehetsz rá. Ha éhes vagy, egyél meg két szeletet, igyál meg rá egy liter vizet és kapcsold be a Comedy Centralt...
Mielőtt mondanád, nem a kolbász hízlal, hanem a cukor, liszt, szénhidrát.
Illetve feküdj le korábban :)
"nézz utána a neten" - ez a legjobb válasz, mindig imádom amikor valaki ezt nyögi be. Ráadásul univerzális, ez a válasz végső kérdésre, nem is a 42.
(látom persze, hogy a válaszoló mást is írt, de ezt is.)
Korábban én is ezzel küzdöttem évekig, el is híztam rendesen, és aztán tavaly egy kényszerhelyzet mozdított ki ebből: nem tudtam már megfizetni a közlekedést, ezért biciklivel kezdtem járni. Hát nem azonnal, az igaz, de 3-4 hónap alatt lefogytam 25 kilót (úgy, hogy a táplálkozásomon érdemben nem változtattam, csak a mozgástól, pedig amíg meg nem szoktam, átmenetileg fokozódott az étvágyam, folyton olyan éhes voltam, mint egy anyatigris), másrészt pedig -- és ez a lényeg -- ahogy hozzászokott a szervezetem a sokkal több mozgáshoz, már nem is KÍVÁNTAM annyira az evést. Ez is bizonyítja, hogy a feszültség miatt ettem mindig túl magam.
Azóta is sokat kerekezem a közlekedésen túl is (már tudnék megint tömegközlekedni, de annyira megszerettem a biciklizést, hogy már nem teszek le róla), de most már futni is járok, ugrókötelezem és tollasozom, és most tervezek úszóbérletet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!