Milyen gyakorlatokat ajánlanátok?
FIATALOK KÖNNYEN FOGYNAK. Ha az elméleted következetesen működne (elmélet: torna -> zsírvesztést okoz) akkor még pár hónapig tornáznál, és úgy lecsökkenne a testzsírod hogy az élettel összeegyeztethetetlen lenne.
A torna melletti fogyás puszta szerencse, éppen nem túl magas az energiabevitel, MÉG nem beteg a hormonrendszer fiatalkorban és így egy kis mozgással megy a fogyás.. Igen, nincs benne semmi hihetetlen. De nem működik minden embernél, 20 éves korra már.. óó, szinte már nem is fiatal az ember. Már 10 évesek úgy el vannak hízva, hogy esélyük nincs tornával lefogyni, olyan hormonális állapotban vannak. Én nem azzal vitatkozom, hogy valaki nem fogyott le miközben tornázott, én csak az elvhez ragaszkodom: hagyjuk meg a fogyást 80%-ban étrendi kérdésnek, hiszen ez bárki számára működni fog - nem csak fiataloknak, de idősebbek is alapul vehetik. Betegek is alapul vehetik, akiknek némi torna koránt sem hozna sikeres fogyás :))
Nekem is a derekammal van a baj..:/
Péntek Enikőt ajánlom.:)nagyon tuti..tornavido.hu :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!