Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet boldogan élni fogyókúra...

Lehet boldogan élni fogyókúra mellett is?

Figyelt kérdés
Zavaró a túl sok korlát és folyton a fogyás jut az eszembe. Hogyan fogyókúrázzak?:(
2013. jún. 2. 20:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

[link]

Hetente egyszer kétszer simán eszek valami édességet, főleg kokusztejjel mert imádom !

Általában jól tele vagyok tőle úgyhogy vacsi sem kell. Vagy vacsi helyett :D

Még ha nagyon komoly a fogyókúra akkor is belefér egyszer egyszer egy ilyen süti, legalábbis nekem. De én túl édes szájú vagyok, tudom :(

2013. jún. 2. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem néz ki rosszul ez a vanilia pudingos izé, de azért én maradnék a csokitortánál ha a mérleg engedné. Számomra sincs élvezetes fogyás, csak olyan aminél szenvedek. Sok zöldséggel, csirkével, hallal, gyümölcsökkel... általában nem is annyira rossz, de amikor az ember nagyon megkíván valamit, vagy előttem eszik valaki egy fánkot vagy lángost.. hmm hát legszívesebben az összes zöldséget kidobnám, bármekkora csúnyaságot is mondtam most...

Én is volt már, hogy majdnem elértem az álomalakot, talán nem kellett volna már olyan sok, de mivel egy részről azért fogyóztam, mert be akartam bizonyítani magamnak, hogy meg tudom csinálni. Aztán visszahíztam, de most meg tök depressziós vagyok szinte, hogy már megint van rajtam vagy 5-10 kg felesleg.. úgyhogy most megint fogyózik és biztosan tudom magamról, hogy mivel imádom az édességet, nem fogom tudni soha teljesen kiiktatni a cukrot az étrendemből szóval csak azt remélem, hogy korlátozni tudom majd és nem fognak visszajönni a kilók.

2013. jún. 2. 21:49
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"csak olyan aminél szenvedek. Sok zöldséggel, csirkével, hallal, gyümölcsökkel"

Azért ez valahol groteszk.

Vegyük hozzá a sok szenvedéshez még ezt is:

[link]

[link]

Szóval sírásra áll az én szám is, ilyeneket 'kell' enni hogy az ember ne legyen cukorbeteg. Rémes.

2013. jún. 2. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy ezek egészségesebbek, és azt sem vonom kétségbe hogy finomak is lehetnek, de fogyás céljából nem tudom mennyire hatásosak. Jó nyilván sokkal kevesebb kcal tartalmuk mint egy átlagos tortának de nem hiszem, hogy annyira megkönnyítené a fogyást. De azért köszi a linket, majd ha lefogytam kipróbálom :D 12es voltam.
2013. jún. 2. 22:33
 15/17 anonim ***** válasza:
33%

Nem alacsonyabb a kalóriatartalmuk.

De ha jól választjuk meg az összetevőket (alacsony keményítő tartalmú maglisztek) akkor nem lövik fel a vércukorszintet, így a cukorbeteg sem hal meg, meg az egészséges ember sem lesz cukorbeteg.

És ha van értelme megnézni hogy egy adag kaja mennyire zavar be a fogyásba - akkor az alacsonyabb cukortartalmú, glikémiás indexű-telítettségű, alacsonyabb inzulinszint emelő hatású lesz a 'nyerő'.

Most ez elvi téma persze, én nem támogatom a rendszeres magliszt sütizést, de inkább magliszt süti mint süti süti.

2013. jún. 2. 22:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Én a pudingos vagyok :D

Én sem mondtam hogy minden nap ezt kell enni, de ma vasárnap van. :D

Ezek a paleo sütik meg gyümölcsök meg bacon tojasrantottával és körülbelül kész az álom fogyókúra. Lehet hogy lassabban fogysz ha ilyeneket is eszel egy héten párszor, de nem lesznek falasrohaid, amitől én a paleo elott sokat szenvedtem :(

Úgyhogy szerintem csak egyed :) kell az a boldogsághormon:)

2013. jún. 2. 23:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Köszi a linket, vaníliapudingos! :D Hmmm ezt ki fogom próbálni.

Tápi, úgy tűnik, #12-nek nem igazán az a baja, hogy miket eszik, hanem hogy miket NEM. Én roppant empatikus tudok lenni, így kicsit megértem, de úgy látszik, roppant szerencsés vagyok, mert pl. a zöldségeket szeretem, a tiltólistás dolgokat pedig nem. Azért tiltólistásak, mert tudom, hogy nekem nem jók, még szép, hogy nem vágyom rájuk... Ez csak nekem logikus? Nekem az nem étel. Ezt még a vega korszakomból megszokhattam, hogy vannak számomra nem létező ételek :) Most több van. De a maradékból egyre érdekesebb és élvezetesebb gasztronómia bontakozik ki :D Csak egy kis kreativitás kell, azt egy igaz hedonista simán előhúz, ha az élvezet veszélyben van... De valljuk be, a paleóhoz nem kell olyan extrém sok, hisz tele van remek étellehetőségekkel, bár nekem hús nélkül eleinte voltak nehézségeim.

2013. jún. 3. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!