Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra mellett, mit ehetnék...

Fogyókúra mellett, mit ehetnék, ami eltelít, de nem jelent különösebb kalória bevitelt?

Figyelt kérdés
Egy 5 hetes diétába kezdtem bele, igazából azt hittem még sok is lesz nekem ennyi kaja egy napra, de úgy néz ki már az első napokban elbukok! Napi 5 étkezés van benne, de alig hagyom abba az étkezést már kopognak a szemeim szinte. Tudom, sok vizet kell inni, az telítettség érzést ad, ámde max 5 percig, utána meg csak fél percenként járok pisilni. Tippek?

2013. jan. 14. 16:52
 1/4 anonim válasza:

[link]

Én ezt a receptet nagyon ajánlom. 30 perc alatt kész és kettőt megeszel belőle és eltelít. variálhatod bárhogyan és az alapanyagokból ítélve kevés kalória.

Javaslom még, hogy lassan étkezz. Nézd az órát és legalább 15 percig ülj az asztalnál. Igyál sok facsart gyümölcslevet, zöld teát és citromos vizet. Étkezés előtt egy pohár víz, garantált siker :)

2013. jan. 14. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem folynék ebbe bele, csak egy javaslatom van: ha nem is végzel fizikai munkát, testmozgást, akkor se egyél 1000-1200 kalóriánál kevesebbet az izomleépülés miatt. Az izomleépülés sosem lehet cél. Ha bőséges zsírraktárakkal rendelkezel, mindenképp tájékozódj, táplálkozz helyesen, és sportolj!
2013. febr. 12. 22:44
 3/4 A kérdező kommentje:

1400 kalóriás a diéta és egyébként sajnos szépen el is buktam rajta, nem volt elég akaraterőm. Elcsábultam minden adandó alkalommal, amikor mellettem jóízűen falatoztak. Egy valamit viszont nagyon jól megtanultam és remélem ha hosszútávon is, de ez hasznomra válik. Megtanultam mellőzni a fehér kenyeret, a töménytelen mennyiségű nasit és a cukrot az életemből, megtanultam mértékkel enni, sokszor keveset és egészségeset elvvel. Erre nagyon büszke vagyok és ez már így is marad! Nem szándékozom ezekhez visszatérni.

Jelenleg mozgás sajnos nem fér az életembe egyetem mellett, napi 1 óra séta, viszonylag gyors tempóban, illetve esténként egy fél órás torna. Jelenleg ennyire telik az időmből és energiámból. Majd nyáron erre is igyekszem jobban odafigyelni.

2013. febr. 12. 22:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Amiket leírtál nagyon jó dolgok kezdetben. Ha mértéket tartasz az étkezéseknél, többször eszel keveset, az sem cukor meg műanyag, már jó. Napi egy óra erős gyaloglás is jó. Ha esténként van időt tornázni az is remek, csak utána ne cukros lötty vagy tea, hanem víz és ésszerű vacsora legyen!

Hajrá!

2013. febr. 14. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!