Napi 1000-1300 kalória bevitele mellett nem fogyok, miért?
Ennyi kalóriabevitel mellett nem kellett volna már picit mozdulnia? Kb 1 hete csinálom, de talán már 10 nap isvan. A kalórák normál kajával kerülnek be (semmi cukor vagy fehér liszt stb) és egy nap 4x vagy 5x eszek. 7 után nem kajálok és a gyümölcsöt csak délelőtt eszem.
Nem sportoltam eddig sajnos, de nem is ücsörgök (napi 3 óra séta+ugrálok a gyerekim után)
10 nap semmi.
Valamint nagyon nem mindegy, hogy most mennyi a felesleg rajtad, mennyivel eszel kevesebbet, mint máskor.
Nagyon sokból nagyon könnyű fogyni, szinte azonnal, látványosan megindul, ha csak kevés felesleg van, az jóval nehezebb ügy...
És a sport igenis kell a diéta mellé.
A séta kb semmi, ha nincs az ember nagyon elhízva, a kocogás, nah az már megemeli a pulzust, izzaszt, azzal lehet fogyni. :)
Kezdj el valamit sportolni és nézd meg a súlyod 1 hónap múlva...
"A séta kb semmi"
Ezzel a kijelentéssel azért nem teljesen értek egyet.:) Az aerob pulzustartományban van a legnagyobb zsírveszteség az elvesztett izom arányához képest, ami egyes esetekben kedvező lehet, mert nem az a cél, hogy egy teleszart zoknit csináljunk magunkból.
Kérdező:10 nap alatt ugye nem vártál csodát? ha ilyen egyszerű lenne, akkor nem volna elhízott ember.
"Az aerob pulzustartományban van a legnagyobb zsírveszteség az elvesztett izom arányához képest"
Oké, ezt elhiszem, hogy így van, de ki az, akinek a sétától eléri a pulzusa, ezt az értéket.
Én jelenleg 110 kiló vagyok (most kezdtem el fogyózni), de még így sem érzem meg a sétát egy kicsit sem.
ma 22:45
Kedves barátom, az aerob tartomány kb 110-135 pulzustartományban van. Én megeszem a kalapom, ha te a mázsa feletti súlyoddal nem éred el egy erőltetett gyaloglásban(nem andalogva, mint egy járókerettel!) nem éred el a te testsúlyoddal a 140-et. Én erőltetett sétában testépítőként, amikor 85kilósan kb 10% testzsírom volt(értsd: kockás has, eres karok ;) ) simán elértem a 120-at. És ekg pontosságú Beurer pulzusmérő órával volt mérve, nem hasra ütve mondom.
Pedig szinte biztos vagyok benne, hogy nem. :D
Lehet én vagyok a terminator.
"Pedig SZINTE biztos vagyok benne, hogy nem. :D"
nincs több hozzáfűznivalóm.
De ha sétától 140 körül kéne lennie, mennyi lehet futás közben??
200? :D
Az a baj, hogy nincs semmilyen mérőeszközöm, csak az van, amit érzek...
Jó, attól, hogy te puhány vagy és nem bírod a sétát sem, én azért lehetek kemény.
Macskám van, anyámmal élek, babettával járok.
Én 103 kg vagyok. Egyszer futottam a ház körül 10 percet, egyből utána mértem meg a vérnyomásomat, és csak 105 volt a pulzusom :)
Gyors séta közben kb 80 lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!