Napi 1000-1300 kalória bevitele mellett nem fogyok, miért?
Ennyi kalóriabevitel mellett nem kellett volna már picit mozdulnia? Kb 1 hete csinálom, de talán már 10 nap isvan. A kalórák normál kajával kerülnek be (semmi cukor vagy fehér liszt stb) és egy nap 4x vagy 5x eszek. 7 után nem kajálok és a gyümölcsöt csak délelőtt eszem.
Nem sportoltam eddig sajnos, de nem is ücsörgök (napi 3 óra séta+ugrálok a gyerekim után)
tegnap 22:54
Hát az állóképességem nem hinném, hogy szar lenne, 5 évig Nb2-es kézilabdázó voltam, és most a testépítés mellett kick boxolok.:) Anno amikor játékengedélyért folyamodtam, a doki kötözködött, és az volt a feltétele, hogy egy holtert kell viselnem 24 óráig, úgy, hogy edzésre is el kell mennem vele. És ott volt 210 is a pulzus, szóval igen, lehet 200 is.
Az okoskodónak pedig, aki megmérte a pulzusát nem sokkal futás után, annak azt mondom, hogy nem utána kell mérni, hanem a mozgás közben, mivel a pulzus jó esetben pár percen belül drasztikusan csökken, miután leálltál a mozgással.
(mellesleg én az erőltetett sétáról beszéltem, mint már kb 2x is megjegyeztem, nem a nagymama tempójú andalgásról)
Persze ti biztos jobban értetek hozzá a 110 kilótokkal, mint én a 92-vel, 13-as testzsír mellett(tömegelek).:)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az az igazság, hogy 3-4 hete hagytam abba a szoptatást, lehet, hogy a hormonok még ellenem dolgoznak. Lehet, hogy tényleg türelmetlen vagyok :)
Séta: ha sétálgatok, akkor nekem sem fel a pulzusom nagyon, de ha mondjuk 20 kilót erős sétával rohanásban tolok magam előtt, akkor bizony felmegy rendesen. Egy-egy ilyen rohanósabb napot még a lábamon is megérzek.
Persze tudom, hogy ez nem sport, csak jelezni próbáltam, hogy számítógép előtt ülök egy irodában egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!