1500 kalóriás étrend mellett lehet fogyni?
Van amikor egy kicsit túllépem. A lisztes, tésztás dolgokat hanyagolom. Sajnos a 6 hónapos gyerekem mellett nem igazán van időm tornázni, (néha azt szoktuk csinálni, h fogom a karomban és úgy felülésezek. Ő játéknak fogja fel én meg +8 kg emelek így)
Lehetséges így lefogynom? Vagy csökkentsem inkább a kalóriát mondjuk 1200-ra?
169cm/78 kg
jól írta elsőke,
minél kevesebbet eszünk,annál jobban fogyunk
jól írta elsőke
másodikka már annyira nem írta jól.
78kg-al maradj csak 1500on először. alap anyagcsere alá nem kéne soha menni, mert az arra kényszeríti a testet hogy kevesebb energiából jöjjön ki mint amennyit eddig használt, és úgy fog rá reagálni hogybe elassul az anyagcsere és ragaszkodni fog a tartalékaihoz.
genetikailag különbözőek vagyunk, az is lehet hogy 1800on tudnál hatékonyan fogyni de az is hogy 1200ig le kell menned.
Csak úgy utószónak mondom hogy a tápanyagok arányán múlik minden, a kalória is tök másodlagos, hiszen ha a fehérjét/szénhidrátot/zsírt számolod, ezeknek fix kalóia értékük van szóval a kalória is fix marad. csak sokkal pontosabb a módszer.
ennyivel illik már fogyni. kevesebbet enni fölösleges lenne.
a picivel tudsz guggolni is, még törzsemelést is el tudok képzelni úgy, hogy közben a hátadon van. vagy leteszed magaddal szemben a földre amíg erősítesz. hadd lássa.
Ilyen súllyal én 1700al is fogytam.
70 kg körül 1500 kcal.
Most 64-65 kg-osan 1250 körül. (igaz én csak 165 cm vagyok)
Szerintem 1600 körül is mehet.
2 éves kislány anyukája
Én néhány centivel alacsonyabb vagyok, és néhány kg-mal több. Kb. 1600-zal eddig 3 kg-ot fogytam 1 hónap alatt.
Mivel nem sietek sehova, eddig nekem tökéletes így.
Vezetek naplót is egy oldalon, ha érdekel, írj itt !
Az én kislányom is 6 hónapos és 8 kg :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!