Hogyan egyek síeléskor fogyókúra mellett?
én is ezen a kérdéskörön gondolkozok, mi is februárban megyünk egy hétre, és mi is magunk visszük a kaját. én az előző 3 hónapban fogytam egy 10est, én sem szeretném elrontani. (mert azért egy hét masszív kajálás nem tenne jót...)
úgy szoktuk megoldani, hogy szobánként mindenki főz fejenként az 5-6 főnek, és akkor minden estére van különböző adag kaja. ugye a saját napomat tudom úgy csinálni, hogy finom legyen a többieknek is, de diétás. kicsit többet fogok csinálni, hogy ha vmelyik nap nagyon durva lenne a többiek miatt, akkor egyszerűen azt mondom, h én a sajátomat most jobban kívánom. meg meg szoktuk vmennyire előre beszélni, úgyhogy nagyjából tudni fogom, hogy mire számítsak. ezek az esti kajálások.
egyébként a kicsi sífalvakban is van bolt, lehet venni tojást, csirkesonkát, zöldségeket pl. reggelire.
mivel franciaországba megyünk, ott kenyérfélékben ugye sajnos elég erősek, tavaly is azt rendelt a szoba reggelre és abból pakoltunk a pályára. ha éppen ez adódik, azért túl fogom élni, egész nap mozogni fogok, szerintem ezen te se parázz.
amit a pályára magammal fogok vinni, azok házi készítésű müzliszeletek lesznek, ezt neked is ajánlom, egy kis mézzel ragassz össze zabpelyhet, aszalt gyümölcsöket, 85%-os csokitörmeléket, kókuszreszelék, mandula stb., ami energiával tud ellátni, ha hirtelen kell. a hüttékben meg szerintem levesre fogok pályázni.
(én a helyedben nem biztos h gőzgombócot meg virslit akarnék enni, cukor-zsír... de ha hozzá tartozik az élményhez, szerintem egy-két nap belefér, csak akkor ne legyél tőle depressziós)
ami még szerintem buktató lesz valamennyire, hogy esténként nyilván lesz valamennyi ivászat :) de hát pihenünk, síelünk, haverokkal vagyunk, szerintem súlyt tartani próbálj, ne azon aggódj, hogy kalóriadeficitben legyél...
plusz ezeken a helyeken a legtöbb esetben van medence, lehet úszkálni, ha nem lett volna elég az egész napos sí és aggódsz. amúgy is jó az izmoknak, ha nem ugyanolyan mozgást csinál 6 napig intenzíven.
jó csúszást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!