Kisbabás anyukák! Sikerül fogynotok a baba mellett? Van időtök meg energiátok mozogni és odafigyelni a kajára?
Én addig nem mertem semmit tenni még szoptattam, de babám hamar elválasztotta magát, mindössze 7 hónapos volt. Azóta elkezdtem mozogni, én Béres Alexandrát választottam, jelenleg a menni fog programját csinálom heti 6-szor, amikor a kicsi alszik.
És igen sikerült figyelnem az ételekre is annyiban, hogy már nem eszek se kenyeret, se tésztát, se krumplit, pár napja a reggeli kávémba is édesítőt teszek és vacsorára is édesítős, vaníliás zsírszegény túrót eszek, mert tele van fehérjével. Lefekvés előtt 3 órával nem eszek semmit, és délután már gyümölcsöt sem eszek. Sőt most igyekszem a sertés húst kiiktatni az étrendemből.
Szia!
Nekem három pici babám van. Mellettük nincs időm enni :)
Egyébként a Béres Alexandra tornát én is tudom ajánlani. Biztosan sikerül, ha odafigyelsz! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!