Ha gyógyszer mellett fogant a baba azt kimutatja a vérvétel vagy bármi más, hogy szedtem?
Figyelt kérdés
Én már nagyon szerettem volna picit, a párom egy fél évet kért, hogy annyit várjunk vele,viszont fogamzásgátló mellett teherbe estem és azt hiszi, hogy nem is szedtem a gyógyszert ezért történt. Ki lehet valamivel mutatni azt, hogy fogamzás gátló mellett fogant?Egyébként most már örül és várja a picit,csak szeretném megnyugtatni, hogy nem vertem át és tényleg az mellett fogant.(Mielőtt még lehurrognátok, hogy-hogy lehet ilyen, hogy ilyesmit feltételez,meg van rá minden oka.Tényleg majdnem minden nap ezzel nyaggattam és elég hihetetlen még számomra is, hogy megfogant...)Köszönöm az Értelmes válaszokat!2013. jan. 8. 20:09
1/11 anonim válasza:
Jó kérdés, talán a dokid tud rá választ adni! :( Tényleg nem tudom!
2/11 A kérdező kommentje:
azért nem szeretnék minden kínommal oda szaladgálni,mert akkor minden nap mehetnék:)
Remélem tud valaki választ adni rá...
2013. jan. 8. 20:15
3/11 anonim válasza:
nem tudom mennyi ideje hagytad abba a gyógyszert,de utána,még egy darabig kimutatható vérvétellel,hogy szedsz fog.gátlót.
4/11 anonim válasza:
Első vagyok, nem tudom érdemes-e elmenni, igaz ez már kötözködés, de attól is teherbe lehet esni, ha csak egy bogyót kihagysz... mondjuk direkt, és azt nem mutatja a vérvétel, csak, hogy igen szedtél vagy nem!
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogyha nekem ilyen felmerülne az agyamban a párod helyében, akkor tuti, hogy utána ez lenne az első gondolatom..., mert ugye kételkedik, akkor miért győzné meg egy vérvétel?
5/11 anonim válasza:
megint 1. vagyok, amúgy találtam egy ilyet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
6/11 A kérdező kommentje:
nem hagytam ki egy szemet sem,pont ezért csodálkozom én is annyira.
2013. jan. 8. 20:50
7/11 A kérdező kommentje:
ja és köszönöm a linkedet.remélem segít választ adni.
2013. jan. 8. 20:51
8/11 anonim válasza:
Én elhiszem hogy nem hagytad ki, barátnőm 3x esett teherbe gyógyszer mellett!!! Csak ha valaki kételkedik akkor az megtalálja ezt a kiskaput is!
9/11 A kérdező kommentje:
nos ezek szerint nem lehet bebizonyítani, hogy szedtem a válaszadók szerint,tehát lesz ami lesz. :)
2013. jan. 8. 20:58
10/11 anonim válasza:
Hát, ez sajnos ilyen vagy elhiszi vagy nem... de reméljük megbékél! :) Azért gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!