Aki fogamzásgátló mellett esik teherbe az tudja bizonyítani, hogy szedte a gyógyszer? Vagyis kimutatja vérvétel vagy valamilyen vizsgálat a hormonokat vagy már csak a terhességi hormonokat?
szerintem csak a spirál bizonyítható, ezért van nekem is az.
Egyébként meg kinek akarsz bizonyítani, nem értem??
Senkinek nem akarok bizonyítani.
Csak félek attól, hogy bogyó mellett terhes lehetek és azt fogják mondani anyámék és párom szülei, hogy direkt nem szedtem a fogamzásgátlót azért, hogy megfogjam majd a gyerekkel a fiukat.
Mondjuk ez nem igaz, mert 1,5éve együtt vagyunk és tervezzük a jövőt de akkor is. Maga a feltételezés is sért. Ezért kérdeztem, hogyha esetleg összejönne a baba akkor azt tudom-e majd bizonyítani, hogy nem direkt volt.
Spirált meg még nem akarok, mert alig múltam el 20éves és félek, hogy valami kárt csinál bent.
Értem. Akkor ha a párod nem húz gumit, 99%-os a tabletta védettsége. Ha húz, nem akar még gyereket. Ha nem húz, akar. Mondd meg neki is.
Spirált inkább csak már szült nőknek tesznek fel, mert akkor már kicsit nagyobb a méh.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Rendesen szedem a gyógyszert. Így remélem nem lesz baleset.
A párom meg szeretne már gyereket. Én is szeretnék, de én meg kikötöttem, hogy csak akkor lesz gyerekem, hogyha a férjem lesz és családba tud születni a baba.De erre jövőre lesz lehetőség mire lesz pénzünk egy kisebb lagzit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!