Lett valaki terhes fogamzásgátló mellet úgy, hogy egy másik gyógyszer gyengítette annak hatását?
Szorítok, úgy legyen, ahogy szeretnéd!
Írd meg majd mi lett a vége :)
Milyen gyógyszert szedtél?
Triodenát szedek immár 3 éve. mindig pontos időben veszem be, de nem gondoltam, h a másik gyógyszer gyengítheti a hatását, hiszen orvosaimmal megbeszélve döntöttünk e gyógyszer mellett. A testhőm 37,1 és 37,2 a nap folyamán és reggel is. Terhesség alatt ugyan soha nem mértem, de a gyerekek mikor idegenkedtek a lázmérőtől játszásiból én is mértem. ezek az értékek 36,5 körül voltak. Enyhe hányingerem van, de az az idegességtől is lehet.
Nem igazán tudom mit szeretnék. Nagyon jó volt terhesnek lenni, de nem hiszem, h ez a baba most jót tenne a családnak.
a férjem így is keveset van itthon és a két gyerek szinte mindig az agyára megy. A lakásunk (3 szobás) 2 gyereknek felel meg, anyagilag is jó lett volna már elmenni dolgozni, mert az a 25000 ft édeskevés. De elvetetni meg...
MAjd tesztelj, írd meg mi lett :)
Akkor reméljük nincs baba.
Nagyon sokat olvasni, hogy magasabb a hő, de baba nem volt
Azóta történtek:
előző héten iszonyú hányingerem volt mindentől, feszült a hasam, 1 alkalommal elég kellemetlenül be is görcsöltem. Mivel csináltam tesztet, ami negatív lett, így nem értettem a dolgokat.
Elmentem dokihoz, kivizsgált. Nem vagyok terhes. Azóta a hányinger már ritkábban tör rám. Valószínűleg fel vagyok fázva egy kicsit, az okozott hasfeszülést.
És gondolom nagyban hozzásegített az is, h rettegtem egy újabb terhességtől. és produkáltam, felerősítettem néhány jelet tudat alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!