Ha gyógyszer mellett fogant a baba azt kimutatja a vérvétel vagy bármi más, hogy szedtem?
Figyelt kérdés
Én már nagyon szerettem volna picit, a párom egy fél évet kért, hogy annyit várjunk vele,viszont fogamzásgátló mellett teherbe estem és azt hiszi, hogy nem is szedtem a gyógyszert ezért történt. Ki lehet valamivel mutatni azt, hogy fogamzás gátló mellett fogant?Egyébként most már örül és várja a picit,csak szeretném megnyugtatni, hogy nem vertem át és tényleg az mellett fogant.(Mielőtt még lehurrognátok, hogy-hogy lehet ilyen, hogy ilyesmit feltételez,meg van rá minden oka.Tényleg majdnem minden nap ezzel nyaggattam és elég hihetetlen még számomra is, hogy megfogant...)Köszönöm az Értelmes válaszokat!2013. jan. 8. 20:09
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönjük a gratulációt :)
2013. jan. 8. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!