Fogamzásgátló szedése mellett szedhetem a káposztaleves-kapszulát?!
Figyelt kérdés
értelmes válaszokat légyszi2012. márc. 11. 18:16
1/3 anonim válasza:
Nézd meg miből van egy káposztaleves kapszula (ha esetleg a neve nem elég hogy mosolyra derítsen) és akkor nem kell ilyen felesleges kérdéseket feltenni.A fogamzásgátlókhoz nem értek de alég valószínűtlen hogy egy poratka napi vitaminadagjának a fele meg pár mg zöldségpor bármilyen negatív hatással lenne rá. Vagy hogy úgy egyáltalán bármilyen hatással lenne bármire is az égvilágon.
2/3 anonim válasza:
káposztaleves kapszula????????miért nem főzöd meg?????!!komolyan nem értem!ugy hasznos legalább és tök egyszerű.Erre értelmes választ....
3/3 anonim válasza:
Az igazi káposzta leves igencsak gyorsítja az anyagcserét, azaz hasmarsot okozhat. Nem tudom, hogy a kapszulának milyen hatása van, de ha ugyanilyen, akkor minden egyéb bevett készítmény felszívódását ronthatja, gátolhatja. Azaz ha hasmenésed lesz tartósan, akkor nem megfelelően fog hatni a fogamzásgátló, mert nem tud felszívódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!