Kinek van tapasztalata a káposztaleves diétával kapcsolatban? Lényegében arra a fajtájára gondoltam, amit "káposztaleves kapszula" diétának hívnak.
Abszolute így van, azt nem értem,hogy valaki ennyit fáradozik 90 napos és egyéb idiótaságokon, akkor ha már belefeccöl ennyi energiát, hogy odafigyel, nem lenne egyszerűbb a normális zsírvesztésre alkalmas diétát folytatnia? ami hatásos is, és olcsó is, nem értem az embereket komolyan............
Rájöttem hogy az ilyen emberek tudják, hogy mit kéne tenni de nem teszik, mert lusták, mert mérni kell a kaját, tenni kell érte, mutogatnak a másikra, hogy az a szemét mcdonaldos kaját zabál és szálkás stb stb, mintsem magukba néznének és elkezdenének egy új életetet, akár egyik napról a másikra......áááá azt nem, az izzadságszagú...
hogy ne legyen off
Nekem van tapasztalatom ismerősök által, sz*rt sem ér...........
És még valami, ha mondjuk működne is, mint ahogy nem, akkor ha vége a "kúrának" mit csinálsz?! folytatod azt a kaját amitől elhíztál?! vagy akkor már "figyelsz" az alakodra és hogy mit eszel meg?! ezt megtehted már most is, és még káposzta sem kell hozzá...
Az anyósom rendelt a férjemnek ilyen kapszulát. 3 hete eszi de semmi.(mondjuk gondoltuk)
Ő nagydarab de sportos alkat, heti 2-szer úszik, szaunázik és igyekszem betartani a 6- 6:30-as esti vacsorát és utánna semmit.Mégsem fogy egy dekát sem :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!