Lehetséges, hogy két hónap alatt leadjak 10 kg-ot ezzel a tervvel?
Ezekről bárhol olvashatsz, ahol a táplálkozástudománnyal, biokémiával vagy gyógyítással komolyan foglalkoznak.
Ugyan onnan gyűjtök forrásokat mint az orvosok -> kutatásokból, szakemberektől. Pubmedről és más tudományos oldalakról.
Csak én ugye nem egy adott dolgot akarok alátámasztani, hanem látom hogy mi a hivatalos nézet-gondolat (amit a másik válaszoló is képviselt) de látom azt is, hogy ez valahogy nem állja meg a helyét, és elkezdek magyarázatot keresni. És akkor kiderül hogy alapvető elméletekkel van probléma, és ez okoz alapvető problémákat.
Ezért van sok, egyre több beteg ember a nyugati dietetika táplálkozási ajánlásai mentén. Ugye alapjainál fogva elhibázott sajnos.
De én utána nézek a dolgok egyéb nézeteinek is: mit gondolnak a hagyományos kínai táplálkozás alapján, látáskör bővítésnek hasznos tud lenni ez is, különösen érdekes amikor a nyugati dietetikával a kínai táplálkozástudomány ellentmondásba ütközik, de mondjuk az atipikus szintén nyugati véleményekkel meg egészen jól kijön (például a paleo táplálkozást alátámasztó kutatásokkal sok mindenben megegyezik).
"Ne feledd, hogy az ő igazságaik mellett a lakosság nagy része beteg. Én azt mondom hogy nem véletlenül.."
A te hazugságaid mellett rosszabb is lenne ez az arány, kezdve azzal, hogy idióta diétáddal meggyilkolnád az összes egyes típusú diabéteszest. Idiot.
Nem tudom mire hajtanak az összes orvosok. Nem is fogom tudni, mert konkrétan ez érdeklődésemen kívül esik. Én nyilván nem sokat járok orvosokhoz, de egyébként is kevéssel tartom a kapcsolatot.
"A te hazugságaid mellett rosszabb is lenne ez az arány, kezdve azzal, hogy idióta diétáddal meggyilkolnád az összes egyes típusú diabéteszest. Idiot."
Démonizálás. Tehát van egy emberekre erőltetett megbetegítő életmód, ezt mindenki kiszolgálja, az orvos véletlen sem óvná meg ettől az embereket, de szinte sehol sem hívják fel erre a figyelmet. Van egy betegség (1TD) ehhez az életmódhoz kötődik, amire van egy hivatalosan elfogadott kezelés, ami kizárja a jó életminőséget, jó hasznot hoz gyógyszergyáraknak..
És az az életmód, amit én jobbnak tartok, ami megelőzné a bizonyos betegség létrejöttét az esetek óriási hányadánál (még mindig az 1TD) illetve a betegek életszínvonalát óriási mértékben növelhetné, minimálisra csökkenhetne a gyógyszerigényük.. az hazugságnak van kikiáltva.
És ezek után hogy ne gyártson az ember összeesküvés elméleteket? :) Mivel én összeesküvés-ellenes vagyok, inkább úgy magyarázom a dolgot, hogy az emberi sötétség határtalan.
A pubmed tudományos publikációkkal van tele, én ebben a hitben éltem. Most viszket a hasam és csalódott lettem.
Az orvosoknak megéri ha betegek az emberek. Mivel akkor kap fizetést (általában akkor sem sokat). Egy olyan társadalomban ahol senki sem beteg minek kellene orvos? Egyébként működne ez máshogy is: kaphatna az orvos az egészséges emberek után fizetést, csakhogy akkor nem lenne szükség a gyógyszeriparra. Tehát nem hiszem hogy az orvosokon múlna minden. Árnyaltabb a valóság.
Ettől még én nem fogok összeesküvés elméleteket gyártani. Megéhezem tőlük... :D
Én nem látom a következetes és hiteles Tudományt az orvoslásban.
A dietetikában árnyékát sem látom.
Azt látom, hogy a nyugati orvoslás mindenre gyógyszereket akar felírni, nem gyógyítja meg a betegeket.
Közelebbről látom, hogy a nyugati dietetika nemhogy tudománytalan, de kimondottan káros ajánlásokat, dogmákat közvetít az emberek felé (tejtermék fogyasztás - probiotikus tejtermékek, kalciumforrás, kalcium a csontritkulás ellenszere. egészséges gabonák - egészséges szénhidrát, vitamin-ásványi anyag forrás, emésztés segítése... tiszta kamu, és ezek az egész alapjai.. nevetséges)
Ez gáz, nem tudomány. A tudomány független és párttalan. Az iparokat szolgáló korrupt tudomány pedig lehet hogy a hitelesség köntösébe van öltöztetve, de nem számít tudománynak.
Feladom gyerekek:D Ez már röhejes. Életemben nem láttam még embert aki ekkora ökörségeket írt volna! Még egy dolgot árulj már el: Te mit eszel? Min élsz? Szerinted mi az ami az emberi szervezet számára megfelelő?
(ez a kálciumos vonatkoztatásod elvágta nálam a cérnát, nem bírom tovább, reménytelen eset vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!