Lehetséges, hogy két hónap alatt leadjak 10 kg-ot ezzel a tervvel?
Miért, szerinted élete végéig éljen gyógyszeren? Ez neked a nagy, fantasztikus megoldás? Bakker, nyilván egy gyerekről volt szó, egy gyereket nem teszünk élete végéig gyógyszerre hanem beledög.lünk hogy meggyógyítsuk. Ki az aki mást mer állítani? Gondolom te sem mered azt állítani, hogy kezdjen el a pajzsmirigybeteg tiroxint szedni és éljen így boldogan.. főleg ha egy gyerekről van szó.
Nőklapja Cafe szint, ez megvan. Had idézzek "Ha mindenféleképpen meg akarod tartani a kenyérféléket akkor válts teljeskiörlésűre" Ez a nőklapja szint.
"Rizsből csak és kizárólag barna rizst egyél, mert az tele van rosttal és ásványi anyagokkal, míg a fehér rizs csak felesleges ch."
Ez a nőklapja kategória, divatfirkászat, megalapozatlan baromság.
"A sportoláshoz annyit, hogy a zsírégetés 30-40 perc után indul meg,"
ŐRÜLTSÉG. Nincs olyan hogy 30 perc után indul meg a zsírégetés, írtam már: ez beteges. Állandóan használ zsírt a szervezetünk, kivéve ha szerencsétlen embernek azt ajánlod hogy egyen tk kenyeret meg rizst (= cukor) akkor biztos hogy tovább fog hízni, nézz utána az inzulin hormon hatásainak. Zsírsavak raktározását stimulálja, lebontásukat gátolja!
Ugyan már, orvos tanhallgató.. és akkor ez feljogosít téged arra, hogy semmi alázatot ne tanúsíts velem szemben?
Persze hogy értem, hogy tiroxin kell neki ha abszolút nem funkcionál már a pajzsmirigye. Ez túl egyszerű, MI VAN HA MÉG MŰKÖDNE a pajzsmirigye csak autoimmun betegség miatt gyulladt? Ezen lehet segíteni, arról az esetről amiről te beszélsz már nincs mit tenni.
Feltennék egy kérdést.. leendő orvos.
Ha nem eszel szénhidrátot, akkor mégis honnan bont a szervezeted szénhidrátot? Honnan lesz glikogén raktárad?
Egy csésze kávé a megoldás jutalma így a vizsgaidőszakra.
Az emberi anyagcsere értelmes működése zsír alapú. Most persze alapnak veheted azt a szénhidrátevést ami miatt majd egy csomó beteg ember fog felkeresni téged mint orvost, de alap esetben az emberek zsírból élnek. Zsírból szintetizálnak szénhidrátot, ez a folyamat pedig nem más mint a zsírégetés. Hiszen alapvetően nem nagyon eszünk szénhidrátot.
Először is: Ne haragudj, de ezek után semmiféle alázatot nem tudok mutatni feléd, mert nem vagy teljesen százas!
Másodszor: Te vagy az aki azt mondta, hogy ne egyen kenyeret, rizst stb...mert hízik---> tehát magadnak mondtál ellen :DD
Harmadszor: Képzeld el a zöldségek is szén-hidrát tartalmúak okoskám...
Na és Én itt befejeztem ezt a vitát, Tudod okos enged, szamár szenved. Látom már menthetetlen vagy. Sok sikert kívánok Neked az életben, csak egyet kérek Tőled az emberiség nevében : SOHA ne menj semmiféle orvosnak, ezzel talán megmentheted pár embertársad életét! Na csók
Kedves kérdező: Bármit is teszel, ennek az alaknak egy szavát se vedd komolyan...Sok sikert a diétádhoz :)
...
Dietetikusoktól én is sírok.
Nem belőlem, magadból csinálsz bolondot, ha olyan evidenciákról írsz, hogy a zöldségek is szénhidrátok. Mondd már el mennyi szénhidráthoz jutsz 200 gramm paradicsomból.. És biokémiám, mennyire van szüksége a szervezetünknek.
500 gramm glükózt tud szintetizálni a szervezetünk, hogy mindig legyen elég szénhidrátunk. Ezután értelmetlen rizsevést ajánlani, fogyókúrás témában, de egészségmegőrzés témában is.
Az inzulin jótékony hatásairól beszél, egy leendő orvos? Jótékony hatásai vannak, elfogadom. De csak a normális mennyiségnek, namármost ha valaki kenyeret eszik, akkor nála nem lesz normális sem a vércukor, sem az inzulinszint.
Azt hiszed a tömény keményítő ehető? Nem reagáltál valamire: azt írtam hozzád fognak járni a beteg emberek, mert sok keményítőt esznek. Ha nem ennének, leginkább nem lenne szükség a bizonyára hasznos munkádra..
Aki csak betegségekhez ért, kicsit óvatosabban érveljen az egészségről, tudtommal a képzésed nem az egészség megőrzéséről szól, de szólj ha idén valami óriási reform, szemléletváltás történt az orvosi egyetem oktatásában.
Kérdező, egy tipikus beképzelt, csakis a leírt dogmákban vakon megbízó egyetemistát, 'wannabe' értelmiségi orvos hallgatót olvashattál.
Ne feledd, hogy az ő igazságaik mellett a lakosság nagy része beteg. Én azt mondom hogy nem véletlenül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!