Egyszeri falási roham tönkre teheti a diétám?
Nem értem a logikát az ilyen kérdések mögött. 3 hónapnyi munkát, mondjuk fogyást mégis hogyan tenne tönkre egy napi étkezés?
Csak a logikára vagyok kíváncsi, amúgy a válasz biztos és tökéletes NEM.
Nem koplalok csak a mai nap szinte nem volt időm enni.
Általában reggel egy tojást eszem joghurttal, ebédre natúr csirkét zöldségekkel vacsira (ami 7 fele van) valami gyümölcsöt szoktam. De napok óta nem tudom megállni, hogy pl kenyeret ne egyek :S mert a kenyeret,tészta féléket, cukrot teljesen elhagytam! és most meg ez :S
Hús zöldség az jó, joghurt értelmetlen.
A mai nem volt falásroham, de azon gondolkodj el hogy miért térsz vissza a kenyérhez. Értelmetlen. Káros, beteggé tesz, csak nehezebb lesz utána újra letenni, nehezíti a fogyást.
Valami lelki háttér?
Próbálok erős lenni, számomra ez nem egyszerű dolog.
Csak néha úgy érzem, hogy eredménytelen amit csinálok. Tudom van olyan időszak, amikor megáll a fogyás és nem mennek lejjebb a kilók. Na én most ott tartok. És az edző terembe is nagyon nehézkesen jutok le. Kényelmetlenül érzem magam a sok sportos lányos és fiúk társaságában, mindig 1 óra elteltével úgy érzem, hogy haza kell jönnöm, mert nem bírom ott tovább.
Ne teremben eddz.
Erős vagy, de ne erőlködésből oldd meg. A táplálkozás a világ legtermészetesebb dolga. Ne görcsölj rá, egyszerűen jó élelmiszereket vegyél - egyél :)
Ez már nem normális. Egész nap nem ettél, s este - ettél valamicskét. Ez neked a falásroham?
Egyetértek az előzővel, keveset eszel, kevés zsírt a kevés ch mellé, teljesen logikus reakció a testedtől, hogy valami kalóriában dúsabb dologra vágyik, még ha az nem is megfelelő.
Csak mert szerinted még nem vagy elég vékony, ne éheztesd a tested, ami jeleket is ad, hogy ez nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!