Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Falási roham, vagy kamaszkori...

Falási roham, vagy kamaszkori zabálás?

Figyelt kérdés

Korábban fogyóztam, meg erősítettem is.

Később rájöttem, hogy valamit rosszul csinálok, mert 188cm 63kg voltam.

2hete, hogy nem éheztetem magam, viszont azóta állandóan zabálok.Nem tudom mi a baj, akkor is eszek, ha már érzem, hogy tele vagyok, de nem unalomból, vagy csak mert finom, hanem azért mert farkaséhes vagyok. 2hete zabálok, szóval nem hinném, hogy falási roham lenne.'5éves fiú vagyok, ez normális?

2013. máj. 25. 18:59
 1/6 anonim válasza:
Te nem vagy normális.:D '5 éves fiú vagyok.. ezt nem értem.. milyen 5?:D
2013. máj. 25. 19:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Sorry 15 akartam írni
2013. máj. 25. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, én is az utóbbi időben nagyon sokat zabálok, és én is, pont ezért. 4 kilót híztam is miatta, ami nem tetszik. De ne aggódj, ez a kamaszkor átka, pl. az én nővérem kamaszkorában sokkal több kiló volt, (mivel többet evett) mint most. Annyit tehetsz ellene, hogy megpróbálod elterelni a figyelmedet a kajáról, (tudom, hogy nehéz) és ha nagyon éhesnek érzed magad, igyál inkább vizet. Minden nap menj el futni vagy biciklizni, akkor kikapcsolódsz, nem gondolsz az evésre, és formában is leszel. :) Én is ezt teszem. :) 14/L
2013. máj. 25. 19:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 14/L :D
2013. máj. 25. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
ez igaz, én is mikor kamasz voltam, több kiló voltam, mint most. 20/L
2013. máj. 25. 19:49
 6/6 anonim válasza:

Vagy egyél laktató kajákat.

Én pl. reggel megeszek 5 tojást sok sonkával, aztán délután 1 óráig nem vagyok éhes. És fontos a sok sport, attól az izomzat is növekedni fog.

14/F

2013. máj. 26. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!