Falásroham? Nem tudtam leállni?
Körülbelül 3 hónapja átálltam az egészséges életmódra (jó-jó néha, két hetente lecsúszott egy kis süti, csoki) és a napi kalóriaszükségletemnél (1250 kcal) többet nem nagyon ettem,és MINDEN NAP (vagy 2 hetente egy-egy nap néha kimarad) 60 percet elliptikus trénerezek.
Ma viszont rám tört a falásroham, egyszerűen nem tudtam leállni... Megettem
reggelire: 200 ml tej zabpehellyel (össz. kb 450 kcal)
egy szelet rozskenyér (80 kcal) egy szelet szalámi (58 kcal) paradicsom (30 kcal)
ebéd: 5 pulyka rántott nuggets (250) ketchup (30) spenót (300)
... délután öt fele még egyszer: 5 pulyka nuggets (250) tejfölös tészta (450) egy egész tábla 100 g-os balaton csoki (538 kcal), a többire már nem emlékszem.
mi okozta ezt? egyszerűen képtelen voltam leállni. ilyen nem volt még. annyira elkeseredtem, hogy a mai workoutot asszem, már ki is hagyhatom... ennyi bevitel mellett (3500 kcal!!!!!)
MIT TEGYEK, szerintetek valami táplálékot nem kap meg a szervezetem, vagy mi okozta ezt a hatalmas rohamot? annyira el vagyok keseredve... nem is ez lenne a legnagyobb baj, ez az egy napi, de egyszerűen elszállt belőlem minden erő. kérlek, öntsetek belém valami lelket... :(
Szénhidrát éhség.
A falásroham az nem így néz ki. Az úgy néz ki, hogy kinyitom a hűtőt és ami van, hányásig.
Amúgy összedőlt a világ? Beszippantott valami a negyedik dimenzióba? Akkor meg?
Hajj.. :D tényleg mindent ettem, ami az utamba került... egyébként myfitnesspal-ra pontosan feltöltöttem a bevitelt, ott írt 3500 kcal-t, tehát akkor annyi...
Holnaptól persze visszaállok a normális diétás bevitelhez meg az egy óra mozgáshoz, lehet még többet is megcsinálok, hogy kompenzáljam valahogy ezt a "kirohanást"...
esetleg valami tipp, hogyan lehetne ezeket elkerülni?
Szerintem az a baj, h 1251 kcal-nál többet nem eszel. Ez csak akkor napi kcal, ha fekszel az ágyban.
Ha mozogsz, mászkálsz, olvasol, tanulsz, dolgozol, már simán mehet 1400-1500/nap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!