Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hét zabálás, hízás?

1 hét zabálás, hízás?

Figyelt kérdés
Ezen a héten zabáltam,sütiket,csokit és péksüteményeket, sokat,de ezek mind 1000 kcal alatt voltak,hízni fogok ? mellette sokat mentem,járkáltam kint.

2013. máj. 17. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen
2013. máj. 17. 16:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Mennyit ?
2013. máj. 17. 16:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Mennyi a zsírszázalékod? Milyen az emésztésed? Miket szoktál máskor enni?
2013. máj. 17. 16:46
 4/11 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs...

máskor sokkal kevesebbet és egészségesebb ételeket ettem,

ma ettem egy jó nagy tányér spenótfőzeléket,egy gyümölcsjoghurtot,kb. 2 evőkanálnyi eper lekvárt,egy kisebb almás pitét és egy tehéntúróst.(ez a nap is benne van az 1 hét zabálásban)

2013. máj. 17. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem nagyon lehet 1 hét alatt hízni, de azért be tud puffadni már a test (több víz kötődik meg a sok szénhidrát miatt).
2013. máj. 17. 16:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Megnyugtattál...
2013. máj. 17. 16:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Tényleg? :D

Ha nyugtalanít a kérdés akkor nem eszel péksütiket egy héten át, nem? :)

Következő héten kb. visszaállsz normálisra, szerintem.

2013. máj. 17. 17:05
 8/11 A kérdező kommentje:

Igen,következő héten nem folytatom ezt,az biztos,

ha kell eltüntetek minden édességet itthonról,de nem folytatom,

egyébként ezen a héten volt kb. 2 olyan nap is amikor csak olyan 800 kcal-t vittem be,rizs,hús,gyümölcsök és zöldségekből.

2013. máj. 17. 17:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Ez mitől zabálás? Te inkább csak úgy összevissza eszel mindenféle szart, ami kevés is. Nem tudom, ha nincs önuralmad plusz nem tudsz összerakni egy rendes étrendet, amit be is tudsz tartani, akkor mit vársz. Én nem foglak nyugtatgatni, hogy ez a hét nem számít, mert sajna a te mentalitásoddal ennél szarabb heteid is lesznek.
2013. máj. 17. 19:29
 10/11 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy össze-vissza eszek minden egészségtelen ételt,eddig be is tartottam az étrendem,

de amikor kiakadva fáradtan hazajövök nekiállok a hűtőnek és addig eszek amíg érzem,hogy többet már nem tudom magamba gyúrni :D

2013. máj. 17. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!