Hol lehet olyan embereket találni akik igyekeznek minnél kevesebbet enni?
Utolsó Válaszoló, 'egyetlen megoldás' ezt azután mondod hogy több hónapon át éltél napi 1-2 étkezéssel szigorú ketogén paleo táplálkozás szerint? :D
Mert ha ezzel nem fogytál, akkor szerintem még én is egyetértek.
"Én nem számolom a kalóriàt próbálok nem enni és kész."
Amíg úgy nem jársz, mint a cigány lova.
Nem ismered a történetet?
Egy csóró cigány nagyon kedvelte a lovakat. Vett is egy gebét valamelyik vásáron, de abrakolni már nem tudta. Nem volt miből. Ezért arra gondolt, hogy leszoktatja az evésről. A ló okos állat, érdemes vele kísérletezni - gondolta. Először felére vette az adagját, aztán mikor az utolsó zabszem is elfogyott napokig nem adott neki enni. A ló pár napig bírta, aztán végül csak megdöglött, éhen pusztult. Éppen, mire megszokta volna a koplalást.
Óó. :(
Ez szomorú! Sokszor egy hajszálnyira a legnagyobb kutatási eredményektől megmurdál a kísérleti alany. Talán majd másnak, kicsit másképp sikerül, mint látjuk vannak kísérletező kedvűek. És még lovakat sem kockáztatnak.
--
Apropó el kellene olvasni a bulimiás kérdéseknél azt ahova leírták, hogy bulimia (hánytatás, éhezés) mellett zsírosodtak. Csak hogy erősödjön a tudat, hogy éhezéskor a test zsírt raktároz a végső túlélésért, és sok esetben ilyen a kevés-evés is. Tehát nem a keveset evők a szálkásak és a sokat betermelők az elhízottak. Az elhízottak általában mindenképpen éhezők (csak sok cukrot esznek, de ettől még éhezők maradnak) a szálkás emberek pedig általában gyors anyagcserét és jó emésztést tartanak fent, amihez viszont enni kell. Csak nem esznek sok cukrot, viszont ennyivel is több hasznos tápanyagot igen.
Az anorexiára visszatérve 2 éve láttam egy dokumentumfilmet Isabelle Caroval. Ő volt Olaszországban az anorexia elleni küzdelem plakátarca, maga is anorexiás, a fotók készítésekor 25!!! kg. Azon úl, hogy elmondta, hogy lett azzá (modell és színész volt), bemutatták a mindennapjait, azt az iszonyatos erőfeszítést, amivel kényszeríteni próbálta a testét a visszarendeződésre. Örömmel újságolta, amikor elérte a 40 kilós súlyt (165 cm magas volt).
A film itthoni bemutatásának az apropóját az adta, hogy 28 éves korában a szervezete feladta a küzdelmet, tüdőgyulladást kapott és meghalt.
Döbbenetes film, megnézetném az összes kamasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!