Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol lehet olyan embereket...

Hol lehet olyan embereket találni akik igyekeznek minnél kevesebbet enni?

Figyelt kérdés
Nem kellenek az oltogatások,köszi.
2013. máj. 14. 22:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én nem számolom a kalóriàt próbálok nem enni és kész. Vannak napok amikor elég jól sikerül, vamnak napok amikor kevésbé. Nekem ez az egyetleg megoldás a fogyáshoz.
2013. máj. 15. 07:33
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó Válaszoló, 'egyetlen megoldás' ezt azután mondod hogy több hónapon át éltél napi 1-2 étkezéssel szigorú ketogén paleo táplálkozás szerint? :D

Mert ha ezzel nem fogytál, akkor szerintem még én is egyetértek.

2013. máj. 15. 08:04
 13/18 Andizsuzsi ***** válasza:

"Én nem számolom a kalóriàt próbálok nem enni és kész."

Amíg úgy nem jársz, mint a cigány lova.

2013. máj. 15. 08:35
 14/18 anonim ***** válasza:
az sem számolta a kalóriákat szegény? :D
2013. máj. 15. 09:18
 15/18 Andizsuzsi ***** válasza:

Nem ismered a történetet?

Egy csóró cigány nagyon kedvelte a lovakat. Vett is egy gebét valamelyik vásáron, de abrakolni már nem tudta. Nem volt miből. Ezért arra gondolt, hogy leszoktatja az evésről. A ló okos állat, érdemes vele kísérletezni - gondolta. Először felére vette az adagját, aztán mikor az utolsó zabszem is elfogyott napokig nem adott neki enni. A ló pár napig bírta, aztán végül csak megdöglött, éhen pusztult. Éppen, mire megszokta volna a koplalást.

2013. máj. 16. 11:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Óó. :(

Ez szomorú! Sokszor egy hajszálnyira a legnagyobb kutatási eredményektől megmurdál a kísérleti alany. Talán majd másnak, kicsit másképp sikerül, mint látjuk vannak kísérletező kedvűek. És még lovakat sem kockáztatnak.

--

Apropó el kellene olvasni a bulimiás kérdéseknél azt ahova leírták, hogy bulimia (hánytatás, éhezés) mellett zsírosodtak. Csak hogy erősödjön a tudat, hogy éhezéskor a test zsírt raktároz a végső túlélésért, és sok esetben ilyen a kevés-evés is. Tehát nem a keveset evők a szálkásak és a sokat betermelők az elhízottak. Az elhízottak általában mindenképpen éhezők (csak sok cukrot esznek, de ettől még éhezők maradnak) a szálkás emberek pedig általában gyors anyagcserét és jó emésztést tartanak fent, amihez viszont enni kell. Csak nem esznek sok cukrot, viszont ennyivel is több hasznos tápanyagot igen.

2013. máj. 16. 11:24
 17/18 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Az anorexiára visszatérve 2 éve láttam egy dokumentumfilmet Isabelle Caroval. Ő volt Olaszországban az anorexia elleni küzdelem plakátarca, maga is anorexiás, a fotók készítésekor 25!!! kg. Azon úl, hogy elmondta, hogy lett azzá (modell és színész volt), bemutatták a mindennapjait, azt az iszonyatos erőfeszítést, amivel kényszeríteni próbálta a testét a visszarendeződésre. Örömmel újságolta, amikor elérte a 40 kilós súlyt (165 cm magas volt).

A film itthoni bemutatásának az apropóját az adta, hogy 28 éves korában a szervezete feladta a küzdelmet, tüdőgyulladást kapott és meghalt.

Döbbenetes film, megnézetném az összes kamasszal.

2013. máj. 16. 12:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Bizonyára tanulságos lenne ha megnéznék - nem is csak a kamaszok.
2013. máj. 16. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!