Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kevesebbet enni...

Hogyan tudnék kevesebbet enni mikor itthon vagyok?

Figyelt kérdés

Hét közben teljesen jól megy minden, nem foglalkozom az éhséggel,és enni sem tudnék.Ha hazaérek se "rondítok bele a napomba",nem is esik jól semmilyen kaja,ha eszek bűntudatom lesz,lelkileg-fizikailag rosszul leszek.Hétvégén általában otthon vagyok,és muszáj ennem mert a szüleim minden lépésemet nézik.De ezek után még rosszabbul érzem magam,egész nap rosszkedvű vagyok,hányingerem van.

Hogyan tudnám elkerülni az étkezéseket?Nincsenek barátaim,nem tudok nem itthon lenni hétvégén.

2013. máj. 12. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne kerüld el az étkezéseket, mert szükséged van táplálékra.
2013. máj. 12. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Nincsneke barátaid? Miért? Hány éves vagy? Hobbid, szórakozásod, érdeklődési köröd?
2013. máj. 12. 19:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Suliban vannak olyan emberek,akikkel elvagyok,de nem lehet velük komolyan beszélgetni,csak semleges témákról.Mert magambazárkóztam,amúgyis csendes voltam,de egyre kevesebbet beszélek suliban is.Régi barátaimmal sem beszélek már.A volt legjobb barátnőmmel sem tudok már miről,és ez nagyon bánt.Ebben közrejátszhatott az is,hogy csak benne bíztam meg annyira,hogy mindent elmondjak neki,és már szerintem nem bírta amikor rosszul voltam,és neki sírtam.A könyvekbe menekültem,ott van csak "társaságom". 15éves lány vagyok,amúgy szeretek sportolni,filmet nézni,szabadban lenni,sétálni.Régeben szerettem eljárni barátaimmal,jókedvű voltam.
2013. máj. 12. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:

ugyanezt élem én is :(

félek, hogy ezek a "hétvégézéseknek" előbb utóbb rossz végük lesz... próbálj meg mozogni napközben, az segít. nem hinném, hogy a szüleid ellene lennének, hogy kicsit felrázd a tested, ha egész nap bent punnyadtok a lakásban :) menj el sétálni a városba, hogy valamit meg akarsz nézni, vagy hasonlók, és ha már minden kötél szakad és ettél (esetleg sokat!), este lefekvés előtt igyál egy pohár langyos vizet egy tk szódabikarbónával keverve, segít rendbe tenni a gyomrodat. kitartás! 20L

2013. máj. 12. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Merre felé laksz?

2 voltam.

2013. máj. 12. 20:52
 6/9 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam arra,hogy elmenni hétvégén sétálni,vagy akár egy könyvvel elindulni,és kiülni valahova olvasni egy üveg vízzel.De nem tudok egyedül elindulni egyedül.Egyszer rá fogom venni magam,egy próbát mindenképpen megér.:)

Pesten lakom.

2013. máj. 12. 21:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Én már keresztülmentem azon,amin ti sőt engem vernek is itthon meg egyéb huncutságok. Akinek lelkitámogatás kell írjon erre az e-mail címre: croissant@citromail.hu

17/L :)

2013. máj. 12. 21:44
 8/9 poiu ***** válasza:
cm/kg?
2013. máj. 14. 22:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Pesten belül merre laksz?
2013. máj. 14. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!