Kova 55 kérdése:
Hogy rakjak össze itthon magamnak egy Crossfittes edzéstervet? A Célom a jobb erőnlét és a súlyvesztés is. Mennyiszer csináljam egy héten? Magas pulzusszámmal? Vagy akkor kevesebbet vesztek zsírból? És eztis min 40 percig kell?
Figyelt kérdés
Az mma edzés igazából nem ugyanaz majdnem mint a crossfit,csak jobban küzdősportkoncentrált?2013. febr. 13. 19:28
1/5 anonim válasza:
válassz ki 5 gyakorlatot és ezeket köredzésben,pihenő nélkül csináld mondjuk 3 kört kezdésnek.
az időt mérd.
a szokásos kezdő gyakorlatok 2 feladatból állnak pl lökés-a súlyemelő gyakorlat-és húzódzkodás.
10et mindből 10 percen keresztül,aztán pihenhetsz.
és persze,hogy magas pulzusszámmal.
az egyik lényege a savasodási küszöb a teljes kimerülés elérése,ezért is megy időre.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt olvastam,hogy aki nagy pulzusszámmal dolgozik az veszt izomból is.
2013. febr. 13. 21:11
3/5 anonim válasza:
és egy crossfitest ez hol érdekel?
4/5 A kérdező kommentje:
csak nem akarom,hogy nagyon vékony legyek semmi izom nélkül!
2013. febr. 15. 06:54
5/5 anonim válasza:
akkor edz kalória mérős órában.
edzés után megnézed mennyit égettél el,aztán visszapótlod az egészet.
még hízhatsz is.
egyik tömegnövelésem alatt heti 4x futottam 5km-ert és lazán tudtam növelni a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!