Mit csináljak, ha előre tudom hogy holnap nagyon sokat eszek? Tudom úgy komponálni, hogy hétfőn kevesebbet eszek?
Figyelt kérdés
Családi szülinapozás lesz, pizzát rendelünk, meg lesz narancsos-csokis trüffeltorta, plusz "szivárványtorta", és előre tudom hogy úgysem fogok tudni ellenállni nekik. Pedig a diétám egész jól halad, 2 hét alatt másfél kiló mínusz, mondjuk az elmúlt 3 napban nem tudtam mérni magam mert elromlott a mérleg..Este pedig elmennék futni, mint minden vasárnap úgy fél órára. Amúgy a napi kcal "adagom" 1200-1400 között van.
14/L 55.6 kg (jelenleg:))
2013. ápr. 20. 15:45
1/1 anonim válasza:
előtte való nap egyél+eddz rendesen. aznap bulizd ki magad,kóstolj meg mindent amit kívánsz. másnap pedig folytasd ugyanott ahol abbahagytad, egy naptól nem fog tönkremenni az eddigi eredményed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!