Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha előre tudom...

Mit csináljak, ha előre tudom hogy holnap nagyon sokat eszek? Tudom úgy komponálni, hogy hétfőn kevesebbet eszek?

Figyelt kérdés

Családi szülinapozás lesz, pizzát rendelünk, meg lesz narancsos-csokis trüffeltorta, plusz "szivárványtorta", és előre tudom hogy úgysem fogok tudni ellenállni nekik. Pedig a diétám egész jól halad, 2 hét alatt másfél kiló mínusz, mondjuk az elmúlt 3 napban nem tudtam mérni magam mert elromlott a mérleg..Este pedig elmennék futni, mint minden vasárnap úgy fél órára. Amúgy a napi kcal "adagom" 1200-1400 között van.

14/L 55.6 kg (jelenleg:))

2013. ápr. 20. 15:45
 1/1 anonim ***** válasza:
előtte való nap egyél+eddz rendesen. aznap bulizd ki magad,kóstolj meg mindent amit kívánsz. másnap pedig folytasd ugyanott ahol abbahagytad, egy naptól nem fog tönkremenni az eddigi eredményed :)
2013. ápr. 20. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!