Most mit tegyek? Kevesebbet egyek?
Figyelt kérdés
Eddig sportoltam hetente 4-6 alkalommal. Szépen le is fogytam, de még csak félúton tartok. De most megsérült a térdem, alig bírok ráállni a lábamra. Most egy ideig nem sportolhatok. De szeretném folytatni a diétát. Kevesebbet kell ennem vagy máshogy kell étkeznem?2013. ápr. 15. 10:28
1/1 anonim válasza:
Máshogy és kevesebbet! Legalább is ez az én módszerem, de persze ezernyi más is van. Én kalóriaszámlálással fogyok. Gyakorlatilag mindent eszek de csak mértékkel. A fogyásom egyenletes, nincsenek kilengések, farkaséhség, és az egészségemnek is kedvez. Nem tudom szabad e, de ajánlanék neked egy oldalt, (ha még nem ismered), kaloriabazis.hu.
Én itt számolom a kalóriákat. Eddig 16 kg-t fogytam jóformán sport nélkül mert annyi a súlyfeleslegem, hogy még nem tudok úgy mozogni. :)
Rengeteg tipp, recept, és egyebek van még rajta, ami segít eligazodni míg meg nem találod a saját ritmusod!
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!