Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol lehet olyan embereket...

Hol lehet olyan embereket találni akik igyekeznek minnél kevesebbet enni?

Figyelt kérdés
Nem kellenek az oltogatások,köszi.
2013. máj. 14. 22:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én olyan vagyok. Próbálok napi 500 kcal alatt maradni, de ritkán 700 lesz belőle. Miért kérded?
2013. máj. 14. 23:11
 2/18 anonim ***** válasza:
Keresd meg a fényevőket.
2013. máj. 14. 23:13
 3/18 anonim ***** válasza:

Tele a net anás fórumokkal, ott találsz.

Beírod azt a google-ba, hogy pro ana, és tessék.

Az oltogatást magamba fojtom. :)

2013. máj. 14. 23:18
 4/18 A kérdező kommentje:
Mert mindenki hülyének tart, úgy,hogy nem lát a dolgok mögé,és egyedül maradtam..
2013. máj. 14. 23:20
 5/18 anonim ***** válasza:
Itt a gyakorin. Ebben a kategóriában hemzsegnek.
2013. máj. 15. 00:03
 6/18 anonim ***** válasza:
43%

Megértelek.

Én is naponta megkapom, hogy akkor tegyem magam tönkre ilyen fiatalon, ha ennyi eszem van. Folyton etetni akarnak, de akkor mindig megmondom, hogy ha valami olyat etetnek velem, amit a fogyókúra miatt nem akarok, akkor hánytatni fogom magam, és azzal még többet ártanék.

Igen, tudom, hogy egy barom vagyok, de sajnos olyan családból származom, olyan géneket örököltem, hogy ha havi egyszer egy sütit megeszem, már attól jönnek fel a kilók. Minden rokonom túlsúlyos, én is 14 éves koromig 20 kilóval nehezebb voltam a kelleténél, és akkor elhatároztam, hogy ennek vége, és ha máshogy nem, hát örökös koplalással, de én is olyan vékony leszek, mint mások. Egy év alatt 72-ről 55-re le is fogytam, akkor ott megálltam, mert az előző súlyomhoz képest ezzel nagyon meg voltam elégedve. Viszont most 3 évvel később rájöttem, hogy még mindig nem vagyok olyan, mint például az osztálytársaim. Összeérnek a lábaim, a hasam alul kidudorodik... Végleg beleuntam abban, hogy nem lehet normális alakom, és elkezdtem azt, amit most is teszek: napi max kétszer eszem, ami 500 kcal-nál több nem lehet, és annak fele gyümölcs és zöldségből van összetéve. A kenyérféléket nem dobtam el, de a cukros italokat és nasikat igen. Egy napi étkezem kb. annyi, hogy reggel egy kifli két szelet sajttal vagy simán egy két tojásos rántotta, majd este két narancs vagy alma vagy valami ilyesmi. Emellett minimum napi 3 óra mozgás. Másfél hónap alatt 6 kiló lement, és jobban érzem magam a koplalás ellenére is, mert látom az eredményét.

Nem beteg vagyok, nem őrültem meg, csak szeretnék normálisan kinézni, és nekem máshogy nem megy.

2013. máj. 15. 00:08
 7/18 anonim ***** válasza:
Oké, de egy kicsit más, ha valaki a valós túlsúlyából akar lefogyni, mint ha 50 kilóból 40-re.
2013. máj. 15. 01:26
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves hatodik te pont hogy beteg vagy már rég szpihiátriára kéne beutalni. Az ha összeérnek a lábaid nem azt jelenti hogy kövér vagy épp hogy az néz ki jól undorító amikor két kis csont között 10 centis távolság van és nem fogyni kéne hanem izmosodni de mindegy nem nekem kell virágot vennem a sírotokra ha belehaltok az anorexiába. Ha utána járnátok a dolgoknak nem ilyen hülyeségeket találnátok ki mint a koplalás.

Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak egy halom anorexia főrum van ahol egymást bátorítják az ostobák

2013. máj. 15. 01:40
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan időszakom, amikor nagyon keveset ettem, de én nem szándékosan, hanem még kisebb volt a gyomrom, és soha nem is kívántam az ételt, lehet, hogy lelki okok miatt. Amikor még szüleimmel éltem. Kínszenvedés volt minden vacsora, mert anyám az egészet végigzsörtölődte és gusztustalannak találtam az ételeket is, amit enni kellett volna. Nagyon válogatós voltam, nem bírtam megenni a leveseket, főzelékeket, a húst nem kívántam. Szóval csak akkor ettem, amikor olyan étel volt otthon, ami ízlett és ez nagyon ritkán volt. Mostanra sajnos mindenevő lettem, olyasmit is megeszek, amit régen nem, de sokkal boldogabb is vagyok.
2013. máj. 15. 07:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ha esetleg van időd, kedved akkor leírnád mégis a motivációidat?

Én nem hiszek abban, hogy ha mindenki hülyének tart attól hülye is leszel. De kifejtenéd milyen logika húzódik a kevés evés mögött?

Akár privátban, ahogy kényelmesnek érzed.

Köszi és szép napot!

2013. máj. 15. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!