Étrendezni kéne? Kevesebbet enni? Mit szabad enni és mit nem ilyenkor? Egyéb mozgásfajta?
15/L, 176cm. Tavaly nyár végére 64kg-ról lefogytam 57-re, de megint 64kg vagyok.
Mozgás:
Heti 2 röpi edzésre(1,5 óra) járok, pénteken 3-tól fél 6-ig is röpizünk rendesen mozgunk is.
Heti 2 szertorna, de az nem mozgat meg annyira, viszont karra mindig dolgozunk, és gyakran izomlázam is van utána.
Mivel már kijött a jó idő hétvégeken elmegyek futni (5,5 kör a 8-as pályán, ami 12-15perc +2,5 kör séta).
(Gondoltam rá, hogy minden nap tekerek majd fél órát intenzíven, hogy aerob legyen, de nem mindig fér bele az időmbe.)
A cél az lenne, hogy leadjam a zsírréteget, és utána azért nem bánnám ha egy kis izom is jönne fel, tehát nem a kilókat nézem, csak a hájat.
Étrendezni kéne? Kevesebbet enni? Mit szabad enni és mit nem ilyenkor? Egyéb mozgásfajta?
Előre is köszönöm annak akinek lesz türelme elolvasni és válaszolni rá! :)
Köszönöm szépen :) Igazából, amiket most csinálok, azokat nem a fogyás miatt csinálom, hanem azért, mert imádom :) Csak a tekerés nagyon uncsi, azért vettem csak fontolóra, hogy kéne, de akkor nem is kell rá gondolni, megnyugodtam.
Az sok szénhidrát ha zsemlét viszek suliba? Csak 1-et szoktam.
Értettem a szénhidrátosat, úgy gondoltam, hogy akkor az helyett mást kéne-e vinni. 4 kilót mindenképpen le szeretnék adni mert annyi zsír biztos van rajtam.
Köszönöm szépen a választ, nagyon aranyos vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!