Milyen diéta lenne a nekem való vegaként? Kicsit elvesztem.
16évig nem ettem semmilyen húst, csak max halat, tengeri kütyüt (ezeket is csak évente 3-4x).Nem ismertem a kenyeret, pékárukat. Viszont tejtermékeket, tojást igen, irdatlan mennyiségű párolt, vagy nyers zöldséget, gyümölcsö. Mellette rengeteget edzettem, soha semmi bajom nem volt a súlyommal. kb 18-18,3-as BMI-m volt világ életemben. Aztán terhes lettem, és a dokik állandó iesztgetései miatt bekerültek olyan dolgok az étkezésembe, amit előtte soha nem ettem. Aztán kezdődött az anyatej mizéria. Ha nem ettem szénhidrátot, azonnal elapadt. Újabb terhesség stb. 3 év alatt gyakorlatilag 3 gyereket szültem, és a szoptatások miatt, közel 15kg plusz került rám. Szeretném visszakapni a régi életemet, de a gyerekeim mellett már nincs időm sportolni. Itthon meg nem tudok semmit csinálni, mert ugrálnak rajtam :)
Most ott vagyok, hogy nem eszem ismételten húst, még halat sem, mert konkrétan undorodom tőlük. A nyers zöldségeket egyre minimálisabban kívánom. Maradnak a tejtermékek, és a szénhidrátok. Annyira útálom, de lassan olyan vagyok, mint valami narkós. Kell nekem a szénhidrát. Hol kezdjem el visszakapni önmagam?

Egyszerre gratula, és kérdőjel (?).
Azt írtad fogysz, -4cm .. ez nyilván látszik is. Akkor miért számítanak a kilók?
"sokat ülök a web előtt, hogy minden bevitt kajának utána tudjak nézni"
Ez biztos, hogy jó ötlet? Nagyon sok kényszerbetegség alakul ki a kajálással kapcsolatban. Nagyon vigyázz ezzel..
És további sok sikert!
Amióta kiírtam a kérdést egy kg-ot se fogytam, viszont centikben megmutatkozik a változás.
Mell: -4cm, derék: -11cm, csípő: -4cm
Heti 2x edzés 1-1,5óra (ebben minimum 40perc bringa). Minden nap Flabi 30perc ezen felül. Hús egy falat sem, semmi fehérlisztes cucc(végre nem kívánom, de az elején iszonyat nehéz volt), napi 3-4l víz, 1-2l zöldséglé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!