Minden nap 1 óra futás, 4 l víz, semmi cukor, semmi gabona, tejből max napi 1 nat. joghurt, és kb 1000 kcal fehérjéből meg zöldségből, napi 1 alma. Mit gondoltok sikerülhet ha betartom? (lehet, hogy kicsit drasztikusabb, de nem érdekel)
Vitamint is szednék mellette, meg, ha tudtok valami nem káros és viszonylag hatékony étrend-kiegészítőt akkor írjatok légyszi!
Olyan evésrohamaid lesznek,hogy majd felfalsz mindent.
2013. máj. 12. 15:37
3/9 anonim válasza:
Igen ezzel az a baj,hogy így jól hangzik,de amikor nem ehetsz semmit és fáradt vagy nincs kedved mozogni akkor jönnek a falásrohamok,de ha nem akkor elájulsz ilyen étrend mellett.3 hónap alatt lemenne és még kicsit többet is ehetsz,nem fogysz izomból( szív is izom!)és nem leszel plötyi..
2013. máj. 12. 15:48
4/9 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk hozzádobnék még 300 kcalt -persze fehérjéből vinném be azt is, és mozognék még többet, úgy sikerülne? mondjuk 10 hét alatt?
2013. máj. 12. 15:54
5/9 anonim válasza:
Nem lehet mindent fehérjéből bevini kell a szénhidrát is. És legalább 1700 kalória kell.
2013. máj. 12. 16:00
6/9 anonim válasza:
Ha minden nap futsz akkor tényleg több, mint 1000 kcal kellene. Valaki írta az 1700-at legalább, az szerintem is reális. Jó a sok fehérje, a ch mennyiségnél nem ártana 100 körül benvinni egy nap, mert én is elértem, hogy véletlenül 25-30 g/napra sikerült levinnem és ájulásérzésem lett remegéssel, valamint rámtört hirtelen valami csillapíthatatlan szénhidrátéhség. Gabonát én sem eszek, cukrot sem, ez kibírható, csak zöldségekből azért érdemes sokat enni. Nem tudom mennyi súlyból akarsz fogyni, én 5 kilót tudtam egy hónap alatt leadni. (rajtam kb. 10 kg többlet van/volt)
2013. máj. 12. 17:46
7/9 anonim válasza:
Én tavaly úgy csináltam,hogy napi maximum 1100 kcal-át vittem be. Délelőtt ettem egy győri édes jóreggelt kekszet joghurttal. Ebédre általában cottage cheese-t vagy zöldségeket nagyon minimális hússal. Este pedig gyümölcsöket annyit, amennyi még belefért a napi 1100 kalóriába. Így kb. sosem voltam éhes. Emellett pedig heti 3-szor jártam 1 órás zumba edzésre, bár azt nem a mozgás miatt,hanem mert szeretem csinálni.:D Persze néha-néha ettem 1 sütit vagy csokit, de azt általában olyan napokon ,amikor mozogtam, így belefért és falásrohamaim sem voltak. Nekem így 2 hónap alatt 11 kg ment le. :)
2013. máj. 12. 17:54
8/9 anonim válasza:
Meg lehet csinálni, de 2 hónapnál tovább tényleg ne folytasd, mert különben nagyon lelassul az anyagcseréd. A futás meg inkább kocogás legyen, szigorúan csak az aerob tartományban vagy több szénhidrátot kell enned. 1000 kalória fehérjéből (mert a zöldségé elhanyagolható) az kb 200g fehérje, ami már közel van a fehérjemérgezés határához, tönkremenne a veség, inkább valamennyi zsír is legyen abban az 1000 kalóriában.
D-vitamin, Omega-3 mehet bőven, esetleg valami jó B-komplex és C-vitamin.
2013. máj. 13. 13:56
9/9 anonim válasza:
utolsó előtti én is most ugyanezt csinálom, meg járok futni. REmélem nekem is sikerülni fog annyit leadni, mert rajtam kb 10-15 kg a súly felesleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!