Nagyon elb*sztam?
Teljesen ki vagyok borulva. 2 hete diétázok és edzek minden nap. Már 4 kiló lement. Erre ma elkezdtem zabálni. Chipset, popcornt, joghurtot, győri édes kekszet csokit. És nem fogok leállni mert eddig is ez volt a diéta előtt. Zabáltam aztán hánytam, igen. Ezt a diétát teljesen jól bírtam jó kedvem volt. Ma megint elezdődött és megint addig hánytam hogy már fáj a nyelőcsövem és feldagadtak a szemeim. Vissza fog rám jönni minden emiatt az egy nap alatt? Vagy holnap tegyek úgy mintha ez meg sem történt volna és diétázzak tovább? Az a 4 kiló csak nem jön vissza.. Utálom magam
18/L
Kérdező: dehogy basztad el az életedet, semmit nem basztál még el.:) Ne itt kérdezgess ilyen dolgokat, mert az itt válaszolók nagy részének fogalma sincs róla, milyen az, amikor az ember nem egészségesen viszonyul az ételhez. Nem tudják, miket írnak, csak támadni tudnak.
Vegyél egy nagy levegőt! Csak rajtad múlik, EGYEDÜL rajtad, hogy elrontod-e innen. Elértél már eredményt. Ment két hét. Ez inspiráljon az utadon. Nem fogsz ezután zabálni, mert nem engeded meg magadnak. Holnaptól nyugodtan úgy tehetsz, mintha nem történt volna semmi és csak egészségesen folytasd a diétát! Tényleg nem történt semmi. A hánytatás persze probléma, de ne az evésen rágódj, mert az semmi nem volt.
Szia! Ne borulj ki, kérlek. Bármennyire is elégedetlen vagy a testeddel, és úgy érzed, hogy fogynod kell, adj magadnak időt és légy türelmes. Tudom, mindenki ezt mondja..
Én is fogytam már 9 kilót, és jött abból vissza 4, majd adtam le újra. Voltak pontok, mikor már rám szóltak, hogy túl komolyan veszem, és igazuk volt, annyira ráfeszültem a fogyás témára, hogy megkeserítette a napjaimat. Iszonyatos bűntudatom támadt, miután elfogadtam egy szelet sütit szülinapozáskor, stb.
Mára sokkal okosabban állok hozzá. Az egyik pont ahol el lehet csúszni, hogy túl keveset eszel. Én azt mondtam erre eleinte hogy hülyeség, inkább egyek kevesebbet, mint hogy túl sokat. Meg is szívtam vele, mert az ilyen zabálások is megtörténtek, mint nálad, és jött is vissza a duplája. A kalóriadeficitet nem szabad nagyon szigorúra venni. Belefér hétvégente egy csaló étkezés, de az csak 1 kaja legyen, ne egy bezabálás. Mikor éheztem, és úgy zabáltam be, akkor tuti, hogy megállt a fogyás, bevizesedtem. Mikor értelmesen ettem (nem alapanyagcsere alatt), akkor nem történt világvége, sőt, jobban is fogytam utána. Persze, hogy többet ehess (persze tiszta kajából, nem szemétből),annak feltétele a sok sport. Én nálam ez heti 3x súlyzós edzést jelent, és 2x kardiót. Mellett megtanultam tisztán enni, elhagyni a cukros dolgokat. Rengeteg jó recept van a neten, lehet csinálni így is simán édességeket. Olyan dolgokat, hogy krémes sütik, már nem is nagyon kívánok meg. Figyeld meg, ha nem eszel egy hétig, nem fog hiányozni. Ha meg elkerülhetetlen (vendégség), akkor elő kell venni az akaraterőt, nehogy az 1 db. szelet után beleférjen még egy, aztán egy harmadik és ne tudj megállni. Nem megy egyik napról a másikra ez, én egy éve változtattam életmódot, és még most is változtatok pár dolgon, mert rájöttem, hogy nem jó. Egy a lényeg, hogy ne rettegj, és ne hagyd, hogy túlságosan ez befolyásolja a hangulatodat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!