Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért csak a soványakat ér...

Miért csak a soványakat ér bántani? A kövéreknek meg kötelező jelleggel ápolni a lelkét?

Figyelt kérdés

Akaraterővel kitartó fogyokuraval leadtam 15kilot. 80rol 55 kilo lettem. Azóta kapom a megjegyzéseseket,amik kicsit se kedvesek,mint az eltűntek a melleid,de össze estel és társai. Addig amíg 80voltam, bezzeg mikor mondtam hogy fogyni szeretnék, akkor "áh te gyönyörű vagy így is! Nem kell fogynod!"

De,kellett. És nem értem ezt a jelenséget hogy a kövér embereket nemhogy bántani nem ér,kb muszáj azt hazudni hogy milyen jól néz ki,meg igy is gyönyörű,aki meg abbahagyta a zabqlast, elkezdett sportolni és beletolt időt energiát,azt meg szabadon lehet,mert ugye csak a kutyák játszanak csontokkal..

tegnap 05:29
 1/8 anonim válasza:
57%

Csak azért, mert a 80kg volt nekik megszokva és fura a változás.

Én pont fordítva, 40-50kg voltam és 80 lettem mivel egyre komolyabb a szívelégtelenségem és nem tudok sportolni. Akik utoljára vékonyan láttak beszólnak hogy ilyen vékony voltál (mutatja a kisujját). Hát mi lett veled. Gyá mekkora segged lett. Jájjj megasszonyosodtál. Rá kell ülni a biciklire és úgy elmenni mindenhova (ja, majd 2 perc múlva meg leesek róla mert nem bírom a terhelést, de dögöljek meg nyugodtan). Tehát a kövérek lelkivilágát se ápolják.

Én vissza szoktam szólni, hogy te viszont mindig ilyen ocsmány/dagadt voltál, nem gondolod hogy magaddal kellene inkább foglalkozni?

Milyen ráncos a pofád, a segglyukam nincs ilyen.

Nyugodtan szólj be nekik valami sértőt és békén hagynak. Bántsd meg őket te is, megérdemlik, és neked is jobb érzés lesz.

tegnap 06:47
 2/8 anonim ***** válasza:
39%

Milyen magas, nemű vagy.

Ettől függ

tegnap 06:48
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Én nem voltam sosem kövér (mondjuk szerintem betegesen sovány sem, kb. 55-65 kg között voltam mindig, 170 cm-hez), de ha fogyok kicsit, akkor én is kapom a beszólásokat, sőt, néha anélkül is (pl. olyan vagy, mint egy zsiráf, neked nincs is segged stb.). Meg állandóan jött a "Te fogytál???"

Szerintem úgy vannak vele, hogy a fogyásra, soványságra célozgatni szinte bók (hisz a mai világban mindenki kövér, de sovány akar lenni), vagy szimplán csak irígyek.

Ne törődj velük, ha a kinézeteddel nem is foglalkozol, az egészségednek mindenképp jót tettél!

(80-15=55?)

tegnap 07:21
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Irígység. Eddig a szintjükön voltál, vagy alattuk, most meg átlépted őket és vissza akarnak rántani aszintjükre, hogy jobban érezzék magukat.
tegnap 07:58
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Mert valószínűleg túl soványra fogyasztottad magad, ami ijesztő látvány. Nem véletlenül nem írtad a magasságodat! 80 kilósan meg valószínűleg nem voltál nagyon kövér.
tegnap 08:33
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Kérdésed szempontjából lényegtelene, de 80-15= 65.

Ezt én is megfigyeltem. Rajtam nem volt túl sok felesleg kb 75 kg lehettem, lefogytam 62-re.

Általában 2 féle reakciót kaptam.

1. Jesszusom már ne fogyjál többet. Baj van? Beteg vagy???

2. Úristen de jól nézel ki.

Meg kell nézni ki mondja és levonni a következtetéseket.

tegnap 09:43
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem véletlenül nem írtad a magasságodat"

Nem vagy egy kicsit paranoiás?🤦 nem véletlenül... Jézusom... csak nem volt eszembe, ennyi. 168vagyok. Nem vagyok betegesen sovány 55kiloval

tegnap 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is kaptam olyan megjegyzést hogy "neked már híznod kéne nincs segged" de én büszke voltam magamra.

Nem tudom titeket miért bánt ez ennyire? Irigykednek és az emberek mindenbe szeretnek beleszólni.

Amikor ilyet hallok én csak az elért eredményemre gondolnék és hogy aki megszólt semmit se tud tenni magáért.

Ilyen helyzetekben légy büszke magadra és sajnáld le azokat akik beszólnak. Ennyire tellik tőlük hogy jobban érezzék magukat

tegnap 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!