Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kötelező családi ebéd közben,...

Kötelező családi ebéd közben, hogyan tudnám elrejteni az ételt, a tányéromról, hogy ne kelljen egyek? Vagy milyen kifogást mondhat ék, hogy ne kelljen?

Figyelt kérdés

Holnap lesz egy nagy családi ebéd a húsvét miatt és nem tudom, hogy hogy hagyhatnám ki vagy ha már muszáj ott lennem hogy ússzhatnám meg az evést. Kérlek segítsetek.

Ha nem tudsz segíteni akkor inkább ne írj választ, felesleges, mert nem érdekelnek a beszólások!!

2021. ápr. 3. 22:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Küldj el mindenkit az asztaltól.
2021. ápr. 3. 22:16
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
Nálam bevált módszer hogy szedtem az ételből egy keveset de nem ettem belőle. Senkinek sem tűnt fel. Mindenki a saját adagjával volt elfoglalva. Ezután ha akartak még tukmálni rám a többi ételből, közöltem hogy már nem vagyok éhes. Vagy csak egyszerűen mondd meg nekik, hogy diétázol és nem eszel.
2021. ápr. 3. 22:21
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Ha csak simán fogyókúrázol, akkor keveset szedsz, azt megeszed, ha valaki tukmálna, akkor elmondod, hogy köszönöd szépen, de fogyókúrázol.

Ha anorexiás vagy, akkor ugyanez, csak ha valaki rákérdez, akkor elmondod, hogy evészavaros vagy, és tökre örülsz, hogy itt az egész család, mert segítséget szeretnél kérni.

2021. ápr. 3. 22:42
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

A 2es által említett dolog nálunk biztos nem jönne be. Soha nem hagyunk kaját a tányérban. Mindenki annyit szed amit meg is eszik.

Mondd hogy nem kérsz és kész. Ne gyerekeskedj

2021. ápr. 3. 23:02
 5/14 anonim ***** válasza:
82%

Nem latom akadalyat az evesnek.

Nem kell halalra zabalnod magad, de nem attol leszel kover, hogy eszel egy kis tojast, sonkat, ne adj isten, sutemenyt.

Ha valoban anorexias vagy, akkor pedig nagyon remelem, hogy feltunik valakinek vegre a problemad.

2021. ápr. 3. 23:17
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Az anorexiába, ha nem kezelik, belehalsz!
2021. ápr. 3. 23:55
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
Keveset szedek mindenből, és lassan eszem meg. Senkinek nem fog feltűnni semmi, nyugi, tuti tipp. Az 50 kilómmal és a 120 kilós családtagjaimmal nekem is elég stresszes volt minden zabálda ünnep, de mára már nem érdekel, ha meg is szólnak, akkor sem fogok rosszullevésig enni ha letörik érte a karom.
2021. ápr. 4. 00:13
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
Mikor fogják már fel az emberek, hogy attól mert egy étkezés alkalmával esznek valami olyat ami nem passzol a diétájukba, még nem fognak hízni....
2021. ápr. 4. 01:12
 9/14 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem tudjuk hogy miért nem akarsz enni akkor nehéz tanácsot adni.

Ha diétázol, akkor egyél keveset vagy olyant ami illik a diétába.

Ha evészavarod van, jobb ha kiderül mert segítségre van szükséges.

Ha anyád rosszul főz, akkor mondd hogy fáj a hasad és nem kívánod az ételt. Eszel 1-2 falatot és utána exkuzálod magad az asztaltól.

2021. ápr. 4. 01:28
 10/14 anonim ***** válasza:
69%

Nem kell nagyon magyarázkodni, egyszerűen megmondod, hogy nem kérsz, mert nem vagy éhes.

Nekem viszonylag egyszerűbb a dolgom, és ezt bizony ki is használom. Nem kell hatszázezer kérdésre válaszolnom, hogy miért nem eszem, vagy nem kell belemenni abba hogy fogyásban vagyok, ilyen szándékaim vannak, szimplán benyögöm ilyenkor, hogy betegség miatt kell diétáznom és azokat a dolgokat amik jellemzően anyósnál vannak, én nem ehetem:) Ebbe normális emberek nem kötnek bele. Mármint a betegség miatti diétába.

De amúgy, ha valóban éhes vagyok, akkor megeszem ami van, csak az nekem alapvetően nem az étrendem szerves részét képezi, pl a fehér rizs meg a rántott hús, akkor csak nagyon minimális mennyiséget fogyasztok belőle, hogy kibírjam az egész napos vendégséget, és ne farkaséhesen érjek haza bezabálni a hűtőt.

1-1 ilyen alkalom nem oszt nem szoroz. És nem vagyok álszent sem, én havi 1 csalónapot szoktam tartani, szóval ha tényleg éhes vagyok, nem csinálok belőle problémát és egy kicsit eszem, ha nem akkor megmondom, hogy nem vagyok éhes, illetve ha valami nagyon gáz, pl már megvolt a havi csalónapom, és ilyenkor pluszba még fehérlisztes cukros sütit akarnak rám tukmálni, azt simán visszautasítom azzal hogy a betegségem miatt diétán élek, és emiatt nem fér bele az életembe túl sok finomliszt és sok cukor.

2021. ápr. 4. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!