Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti milyen arányban fogyasztoto...

Ti milyen arányban fogyasztotok diéta ideje alatt vagy ha nem diétáztok CH-t, fehérjét, zsírt?

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 11:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem számolom, de nem lehet sok, hisz nem eszek kenyeret, cukrok közül, csak nyírfacukrot a reggeli kávémba, nem iszok tejet és nem eszek joghurtokat (ezeknek is nagy a ch tartalma. Viszont sajtot szoktam enni, goudát egy keveset reggelire, szoktam enni kevés kolozsvári szalonnát is. A többi ételem: sovány húsokból, halból, tojásból és sok zöldségből, gyümölcsből áll.
2013. máj. 11. 12:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Lisztes, cukros ételek, krumpli, rizs, hüvelyesek, tejtermék teljes mértékben kizárva.

CH van a zöldségekben is. Zsíros húsokat, szalonnás rántottákat eszem minden további nélkül és sok-sok zöldséget párolva, nyersen, salátának.

2013. máj. 11. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!