Mit csináljak, ha a szüleim nem akarják engedni, hogy tovább fogyózzak?
Figyelt kérdés
54.5 kg vagyok166 cm és 14 éves. Nem látszik meg rajtam az eddigi 3 kg fogyásom sem, úgyhogy nem tudom miért mondják, vagyis inkább csak az apukám, hogy hagyjam abba. Még a nagymamám se mondja ezt! Nem sanyargatom magam, igazából csak egészségesen étkezem. Simán beviszek napi 1400 kalóriát..Mèg van zsír a combomon, szóval folytatni szeretném a fogyózást. Szerintetek hogyan győzzem meg, hogy ne kelljen abbahagynom? Ha valaki meglát, nem az az első gondolata, hogy 'jaj de vékony'. Szóval még így is dagadtak a vombjqim..2013. máj. 11. 13:36
1/8 anonim válasza:
Hát az én szüleim nem is tudják,hogy fogyózok,azt hiszik csak nincs étvágyam.
2/8 anonim válasza:
egyél normálisan és sportolj (többet) ! sokkal jobbat teszel magadnak
3/8 anonim válasza:
Véleményem szerint nem fogyókúrázni kell,hanem diétázni. Mindenből ehetsz,csak mértékkel. Kevesebbet. Inkább sportolj,járj el heti 3x futni,és hidd el,hamarosan meg fog látszani az eredmény.
4/8 anonim válasza:
Nem engedik hogy egyél húst és zöldséget? :)
5/8 anonim válasza:
Igen, érdekes, hogy nem lehet húst és növényt enni otthon.
Gondolom feltűnően keveset eszel, idióta módon csinálod, és persze, hogy nem engedik.
6/8 anonim válasza:
hát titkold el.. vagy mondd azt h a lisztes kajáktól fáj a hasad v h pattanásod lesz v akármi ilyet és h ezért nem eszed, vagy mert nem szereted vagy mert túl émelyítően édes neked a cukros szemét
7/8 A kérdező kommentje:
nem, tudjak h fogyozom. anyukam mindog megfozi nekem az ebedet, ami mindig zoldseges, van etrendem is. Amugy hulyeseg lenne azt mondani h faj a hasam meg rossgul erzem magam a cukros lisztes kajaktol mert eddig is ettem oket..
2013. máj. 12. 15:16
8/8 anonim válasza:
Miért lenne hülyeség ?
Nekem sikerült rávennem édesanyámat arra,hogy gyümölcsöket,zöldségeket és egészséges ételeket egyek,
azt hazudtam,hogy rosszul érzem magam,fáj a fogam az édes ételektől stb.
Nem nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!