Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom hogy...

Mennyit kéne fogynom hogy vékonynak számítsak?

Figyelt kérdés

156 cm vagyok és 52 kg, mennyiit fogyjak hogy vékonynak számítsak?

Tudom nem szép a vékony, stb..de én az akarok lenni, de kb mennyit kéne még fogynom ?

2009. szept. 29. 11:28
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem neked egy problémád van, nem találtad meg azt a stílust, ami egyedivé tesz, azokat a ruhákat, amik kiemelik az előnyeidet. Egyáltalán nem vagy kövér, de én azt ajánlom, hogy keresd a stílust, járj táncolni, az tényleg egy jó dolog. Engem pl. sose érdekelt az aktuális divat, nekem önálló stílusom van, ami tetszik másoknak, nem vagyok egy a sok ugyanolyan közül, és az aktuális divatot mindig a saját stílusomhoz igazítom, és nem pedig fordítva. Ha nagyon vékony leszel, megvan az a kockázat, hogy lehet, hogy nem fogsz tudni kihordani-megszülni egy babát, esetleg veszélyeztetett terhessé nyilvánítanak aktuálisan, mert a tested fejletlen lesz, nem tudom, ez eszedbe jutott-e.
2009. szept. 29. 15:05
 42/47 A kérdező kommentje:
NEM ÉRZEM MAGAM KÖVÉRNEK.ÉN VÉKONY AKAROK LENNI !!! tudom hogy nem vagyok kövér TUDOM TUDOM ÉS TUDOM.
2009. szept. 29. 15:18
 43/47 anonim ***** válasza:
60%

És miért akarsz vékony lenni? Önbecsülésnövekedést remélsz ettől, esetleg másoknak akarsz megfelelni? Mert akkor sajnálattal tájékoztatlak, hogy ez nem így működik, attól nem leszel magabiztosabb, ha vékony leszel és nem is leszel megbecsültebb. Ebben a korban viszont lényeges vitaminokat és nyomelemeket vonsz majd meg a szervezetedtől a fogyás által, szóval borítékolható a károsodott szervezet.

De csináld csak, de utána ne ide gyere vissza sipítozni hogy félhalott állapotban vagy.

2009. szept. 29. 16:27
 44/47 anonim ***** válasza:
57%
Nem szépek a vékony nők, a kifejezetten piszkafa lányok csúnyák. De ha ezt a közeledben lévő pasiktól is meg akarod kapni, csináld, de hogy az önbizalmadnak is ártasz vele azon túl, hogy az egészségednek is, az biztos.
2009. szept. 29. 20:58
 45/47 anonim ***** válasza:
57%
Ne egyél semmit aztán fogyj le 30 kilósra aztán majd sovány leszel és jól érzed magad.
2009. szept. 29. 21:01
 46/47 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem olyan 25-30 kiló körül jó is lennél. Hajrá!
2009. szept. 30. 09:10
 47/47 anonim válasza:
100%

2 évvel ezelőtt még igencsak kislány voltál. Azóta nem híztál, hanem valószínűleg nőiesedtél és Te ezt nem tudod elfogadni. Szerintem neked testkép zavarod van. Én ajánlanám, hogy keress fel egy pszichológust, aki átsegít ezen a problémán.

Valaki előttem azt írta, hogy a fiúk nem szeretik a sovány lányokat. Ezt csak aláírni tudom, mivel 4 fiú gyermekes édesanya vagyok. A nagyfiam 17,5 és 20,5 évesek. Jóképű, izmos testalkatú, magas fiúk, akikre buknak a lányok. Mind a kettő azt vallja, hogy egy nő ne legyen piszkafa. Igenis domborodjon itt-ott, ahol a természet megadta.

De a TE tested, a TE életed, ergo azt csinálsz velük, amit akarsz!

2009. szept. 30. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!