Mennyit kéne fogynom hogy vékonynak számítsak?
156 cm vagyok és 52 kg, mennyiit fogyjak hogy vékonynak számítsak?
Tudom nem szép a vékony, stb..de én az akarok lenni, de kb mennyit kéne még fogynom ?
És miért akarsz vékony lenni? Önbecsülésnövekedést remélsz ettől, esetleg másoknak akarsz megfelelni? Mert akkor sajnálattal tájékoztatlak, hogy ez nem így működik, attól nem leszel magabiztosabb, ha vékony leszel és nem is leszel megbecsültebb. Ebben a korban viszont lényeges vitaminokat és nyomelemeket vonsz majd meg a szervezetedtől a fogyás által, szóval borítékolható a károsodott szervezet.
De csináld csak, de utána ne ide gyere vissza sipítozni hogy félhalott állapotban vagy.
2 évvel ezelőtt még igencsak kislány voltál. Azóta nem híztál, hanem valószínűleg nőiesedtél és Te ezt nem tudod elfogadni. Szerintem neked testkép zavarod van. Én ajánlanám, hogy keress fel egy pszichológust, aki átsegít ezen a problémán.
Valaki előttem azt írta, hogy a fiúk nem szeretik a sovány lányokat. Ezt csak aláírni tudom, mivel 4 fiú gyermekes édesanya vagyok. A nagyfiam 17,5 és 20,5 évesek. Jóképű, izmos testalkatú, magas fiúk, akikre buknak a lányok. Mind a kettő azt vallja, hogy egy nő ne legyen piszkafa. Igenis domborodjon itt-ott, ahol a természet megadta.
De a TE tested, a TE életed, ergo azt csinálsz velük, amit akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!