Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan egyáltalán, akinek...

Van olyan egyáltalán, akinek krémek meg minden abrakadabra nélkül csökkent a narancsbőre? Vagy ne is számítsak erre? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Nincs pénzem narancsbőr elleni krémekre, se masszázsra és hasonlók, amiket a kozmetikus csinál, de szeretném legalább csökkenteni a narancsbőrt a fenekemen és a combomon. Csak épp nem tudom, mit kéne tennem a popsiedző gyakorlatokon kívül. Nagyon megköszönném, ha leírnátok a tapasztalataitokat. :)
2011. febr. 15. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:

diéta!!!kiüríteni a testedben felgyülemlett salakanygot,vizet!!!-aztán meg is tartani azt a szintet!nem visszatérni a "régi" életmódra!!!

a krémek elég nagy hülyeségek!!!fölösleges!!!

2011. febr. 15. 20:53
 2/4 A kérdező kommentje:
De miből áll ez a diéta? Nem szeretnék fogyni, mert 173 centi vagyok és 52 kiló.
2011. febr. 15. 22:43
 3/4 anonim válasza:
Igyál sok zöld teát, az méregtelenít. Bár nem vagyok szakértő, de azt olvastam, hogy aki nem tudja megvenni a narancsbőr elleni krémeket, az azt csinálhatja, hogy a sima testápolóba fahéjkivonatot csepegtet, állítólag ez is jó. Plusz hatás érdekében miután bekented, fóliázd be és pihenj 20 percig kb. A fóliázás mehet egyébként edzés közben is, jobban izzadsz, kiizzadod a méreganyagokat.
2011. febr. 16. 20:54
 4/4 anonim válasza:

Szandi             üzenete:

*úgyhogy kedves, imádkozz értem

Zo|ty

2011. febr. 16. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!