Azt mondják, ha vkinek van narancsbőre, igyon sok folyadékot, de ne igyon sok kávét, mert vízhajtó hatású, és így nincs értelme. Hallottam azt is, hogy zöldteát kell inni narancsbőr miatt. De az is vízhajtó hatású. Most akkor ez hogy van?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 12:53
1/2 anonim válasza:
A narancsbőr és a kávé kapcsolatáról: Az őrölt kávéval napi rendszerességgel be kell kenni a narancsbőrös bőrfelületet és pár hónap alatt garantáltan elmúlik.
Nem vicc, halál komoly!
2/2 anonim válasza:
Ezt a kérdést már én is feltettem más formában. Valószínűleg nem a vízhajtó hatás miatt nem jó a sok kávé, hanem vmi másfajta "méreganyag" lehet benne, ami lerakódik. Én most kevesebb kávét, és több zöldteát iszom. Az legalább hosszan ébren tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!