Tényleg jó narancsbőr masszázs Pesten?
A NLC szakértőjéhez akartam menni, mert nagyon sok jót hallottam róla, de gyakorlatilag elérhetetlen számomra. Telefon kisípol, emailekre nem válaszol és a neten sehol nem találom, hogy hol székel, hogy időpontot kérjek tőle.
A célom NEM fogyás, tökéletesen elégedett vagyok az alakommal, csak a narancsbőr zavar. Lehetőleg nem olyan helyet keresek ahol kékre-zöldre nyomkodnak... Valakinek ötlete? Esetleg ha nem masszázs, akkor milyen kezelés válhat be?
ez mókás, inkább fizetsz :) tudtad, hogy van, ami megfizethetetlen? és hogy a narancsbőr az zsír?
de milyen jó, hogy tudsz fizetni: zsírt a leggyorsabban műtéttel lehet eltávolítani, masszázs és egyéb helyi fogyás még gazdag embereknek sem működik :/
Azért az tényleg komoly,hogy annyi minimális biológiai ismereted sincs,hogy tudd attól,hogy nyomkodják a zsírt rajtad,vagy kenegetik mindenfélével az nem fog felszívódni a tested nem fog ennek hatására kalóriát égetni.
Ha meg narancsbőröd van,akkor bizony magas a testzsírod.
Ez meg nincs különösebb összefüggésben a súlyoddal.
Egy ropi is simán lehet narancsos.
A kezelésed neve meg szálkásító-kalóriadeficites,testzsír csökkentő-diéta és rendszeres sport.
Rendszeresen sportolok, nem eszek cukrosat, liszteset, inkább csirkét + zöldséget iszok stb. Addig nem is volt gond, amíg nem szedtem fogamzásgátlót, és hiába semmit nem változtattam az életmódomon tiszta narancsbőr lettem! Már abbahagytam de nem múlik el.
Gondlom a builder.hu-n szocializálódott emberkék számára csak a hájtömet a 0 testzsíros ember létezik, de képzeld én nem szeretnék egy agyig szálkásított nő lenni, szeretném megtartani a normális alkatomat, csak narancsbőr nélkül, mint eredetileg. A narancsbőr rendbetételéhez egy étrend meg a mozgás NEM ELÉG. Nem lehet megkerülni, de kevés. A kötőszövet problémákat, a nyirokkeringés elégtelenségét nem fogja pusztán az rendbe tenni, hogy pattogok aerobikon meg kiszámolgatom, hogy hány gramm szénhidrátot eszek és kevesebb lesz a zsírom. A narancsbőr nem csak zsír!
a cellulitisz nem csak zsír, hanem gyulladás. nyilván ahhoz is egészségesen kell élni, hogy ne legyen. gyógyszerekkel meg sajnos nehéz egészségesnek lenni :/
és amúgy de, az zsír.
Azért gyógymasszőrként vitába szállnék vele, hogy segít-e a masszázs, vagy sem. Persze akkor nem, ha közben egy halom méreganyagot visz be a szervezetébe az ember.
De az sem mindegy, hogy mi miatt alakul ki a narancsbőr. Mivel a bőr kötöszőveti rétege a nőknél sokkal lazább, a bőraljából könnyen átjutnak a zsírszövetek, ezért gyakrabban alakul ki a nőknél,viszont nem feltétlen kell ehhez elhízottnak lenni, és mozgásszegény életmódot élni, van aki annak köszönheti, hogy az ő kötőszövete az átlagnál is lazább, és az is előfordulhat, hogy egy sokkal magasabb teszsírszázalékkal rendelkező ember kevésbé narancsbőrös, mint egy vékonyabb társa. Ebben az esetben sem a masszázs sem a mozgás nem igazán okoz nagy mértékű változást, hisz a kötőszövet állapotán nem túl sokat lehet korrigálni. Ha valaki hajlamos rá, akkor ott lesz, akkor is ha a kockázati tényezőket kerüli. Viszont az a ritkábbik eset, hogy valaki egészségesen él, és naranycsbőrös.
Ilyen kockázati tényező lehet elhízás, egészségtelen táplálkozás, rengeteg méreganyaggal, gyógyszer stb . Salakanyagok rakódnak le, és ezek mind mind a nyirok és vérkeringésre vannak rossz hatással. Ellenben a masszázs jótékony hatásai közé sorolhatjuk, hogy a vérkeringést , anyagcserét fokozza, a méreganyagok így gyorsabban távoznak. Egy igen intenzív fizikai behatásról van szó, ami a zsírsejtek lebontására stimulálja a szervezetet. Ebben a második esetben tehát segíthejük megszabadítani a testet a méreganyagoktól, tehát segít a masszázs.
Viszont jobb megelőzni. És mind ahogy másnál sem itt sem működik pikkpakk a dolog, főleg ha azt gondolja valaki, hogy majd a masszázs mellett úgyanúgy össze eszik mindent, és akkor is segít. Mert azért nem így van.
Hiába veszi valaki be a fájdalomcsillapítót, ha továbbra is ugrálnak a lábán. :)
És hogy a kérdésre is válaszoljak :)
A masszázs segít, mellette viszont próbálj odafigyelni az étkezésre. A masszőröd biztosan ajánlani tud krémet, ami segít, akár otthonra is. A tekercselés is jó megoldás, hisz a meleg is értágító hatású, aminek hasonlóan jó hatásai ismertek mint a masszázsnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!