Mennyit kéne fogynom hogy vékonynak számítsak?
Figyelt kérdés
156 cm vagyok és 52 kg, mennyiit fogyjak hogy vékonynak számítsak?
Tudom nem szép a vékony, stb..de én az akarok lenni, de kb mennyit kéne még fogynom ?
2009. szept. 29. 11:28
31/47 anonim válasza:
13:50 - Te vagy itt a leghülyébb, egy 17 éves még bőven növésben lévő fiatal lányt akarsz fogyókúrára biztatni. NE LEGYEN GYEREKED, MERT TÖNKRETESZED! Lehet, hogy a kérdező fog még nőni egy csomót. Inkább SPORTOLJON VAGY TÁNCOLNI JÁRJON, DE NE FOGYÓKÚRÁZZON ENNYI IDŐSEN!
32/47 A kérdező kommentje:
és igen van a csípőmön és a combomon is FELESLEG ami nem kéne,, ezért fogyózok :) de gőzöm sincs mennyi lenne az ideális kg-ban!
2009. szept. 29. 13:53
33/47 anonim válasza:
Így van, ez testalkat és csonttömeg függő hogy egy 160 centis lány 52 kilóval hurkás, 52-val sovány, és 52 kg-val normál.
Nekem 161/52 S-M -es ruhaméretem van, az S-es épp hogy jó, de 46 kilósan lötyögne kb.
34/47 anonim válasza:
Érdekes, én 17 évesen is fogyóztam ha kellett, mert mindig édességet zabáltam és sportoltam mellette!!!!!
Miért is lennék hülye?
Attól hogy növésben van valaki attól még sportolhat és nem kell cukros kajákat és zsíros ételeket és chips-et zabálni...Nem?
Kötekedők :P
35/47 anonim válasza:
Kedves kérdező: anyukád és apukád mennyi magasak?
36/47 A kérdező kommentje:
anyum és apum is 168 de a nagymamám sajnos csak 158 és tőle örököltem ezt hogy ilyen pici vagyok :((
2009. szept. 29. 14:23
37/47 anonim válasza:
50 kilónál ne menj lejjebb, magaddal szúrsz ki, a fiúknak nem tetszik egy csontváz:D
38/47 anonim válasza:
Kérdező, én is pici vagyok, kisebb, mint te, és én nemsoká leszek 25 éves, és én még nőttem, illetve fejlődött még a testalkatom eddig a korig, egyedül a lábméretem nem változott 12 éves korom óta (35). Te is fogsz még fejlődni, ha nem szúrod el most. Ne legyél olyan vékony, hogy kilátszanak a csontjaid, várd meg a 25 éves kort a diétával, addig meglátod, mi lesz belőled, és járj inkább sportolni, vagy táncolni. Jól is fogsz szórakozni. Én jobban örülnék egy kis feleslegnek, mert akkor nem az 50. boltban kapnék megfelelő méretű nadrágot magamra, hanem akár már az elsőben is.
39/47 A kérdező kommentje:
sem a lábam sem én nem nőttem 14 éves korom óta ,csak híztam ,de már azt is leadtam, viszont ugy vagyok vele ha kicsi vagyok legyek vékony is, ne átlagos, hanem vékony !
2009. szept. 29. 14:43
40/47 anonim válasza:
Szerintem, 47-50 a vékonysághoz,de 52-vel se vagy kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!