Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom hogy...

Mennyit kéne fogynom hogy vékonynak számítsak?

Figyelt kérdés

156 cm vagyok és 52 kg, mennyiit fogyjak hogy vékonynak számítsak?

Tudom nem szép a vékony, stb..de én az akarok lenni, de kb mennyit kéne még fogynom ?

2009. szept. 29. 11:28
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
44%
Figyelj, 151cm magasan 44 kiló vagyok, és én még hízni szeretnék, ha másért nem, legalább azért, hogy tudjak magamnak nadrágot venni, mert a gyerek méret kicsi, a felnőtt méret meg nagy. :-) Ja, a legrosszabb ebben, hogy nehezen hízok, hogy ha jön egy betegség, akkor még ebből is sokat fogyok, és azt visszaszedni komoly munka. Örülj, hogy neked nem ilyen az alkatod.
2009. szept. 29. 12:21
 12/47 anonim válasza:
49%

Figyelmedbe ajánlom a www.hazipatika.com oldalon az ideális testsuly kalkulátort, miszerint a te ideális testsúlyod:

Az Ön ideális

testsúlya:

53.2 kg

2009. szept. 29. 12:33
 13/47 anonim ***** válasza:
58%

Nem baj, hagyjad, hadd fogyjon le, aztán miután lefogyott és látja, hogy az állapot tarthatatlan és vissza szeretne hízni, szépen "kicsíkosodik" a feneke, hasa, melle.. Ez a baj azokkal akik nem vékony testalkatúak, hiszen a szervezet mindenáron vissza akarja majd szerezni a drasztikus diéták miatt elvesztett súlyt. Ekkor a fogyás alatt összehúzódott bőr ismét kinyúlik, a rostok elszakadnak a terhelés miatt és jön az említett "csíkosodás(stria)".

Persze a buta ember a saját kárán tanul, az okos a másokén.

2009. szept. 29. 12:34
 14/47 A kérdező kommentje:
két éve én is 45-46 kg voltam, utána felhíztam, most szeretném visszaszerezni a régi alakom, és meg is tartani azt a súlyt! szerintem ebbe nincs semmi anorexia vagy csíkosodás stb..:S:S
2009. szept. 29. 12:41
 15/47 anonim ***** válasza:
49%
Megkérdezhetném hogy hány éves vagy?
2009. szept. 29. 12:45
 16/47 A kérdező kommentje:
17
2009. szept. 29. 12:45
 17/47 A kérdező kommentje:
tudom most azt irnátok hogy természetes, de nem az! elkezdtem zabálni, nem mozogni stb:S ezért nekem ez a súlyom a nem természetes:S és a 45-46 a természetes!
2009. szept. 29. 12:46
 18/47 anonim ***** válasza:
69%
szerintem te is tudod nagyon jól hogy a mostani súlyod az pont jó. de ha te vékonyabb akarsz lenni akkor fogyj pár kilót, de szerintem 48 alá semmiképp ne menj. én inkább azt tanácsolnám, hogy foglald el magad menj sportolj és ne azon görcsölj hogy hány kiló vagy, mert előbb utóbb ez betegséghez vezethet.
2009. szept. 29. 12:47
 19/47 A kérdező kommentje:
elkezdtem msot tornázni ezzel a legmagic-el napi 30 percet, + azért elég sokat mászkálok ide oda, és elkezdtem oda figyelni arra is mit eszek, már fogytam 3 kg-ot :))
2009. szept. 29. 12:49
 20/47 anonim ***** válasza:
32%

Istenem mennyi hülye írt ide....

én 161 centi vagyok és 52 kiló jelenleg. Nekem a vékony (nem sovány) súlyom ideális esetben 49-50 kiló.

Mivel te 156 vagy, neked az ideális súlyod kb. 47 kiló!!!

Kis futás cukros kaja mellőzés és egy hónap alatt lefogod adni.

Sajnos ami nekünk van, ez a 2-3 kilót a legnehezebb leadni!

Sok sikert hozzá:)))

L/27

2009. szept. 29. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!