Mennyit kéne fogynom hogy vékonynak számítsak?
156 cm vagyok és 52 kg, mennyiit fogyjak hogy vékonynak számítsak?
Tudom nem szép a vékony, stb..de én az akarok lenni, de kb mennyit kéne még fogynom ?
Figyelmedbe ajánlom a www.hazipatika.com oldalon az ideális testsuly kalkulátort, miszerint a te ideális testsúlyod:
Az Ön ideális
testsúlya:
53.2 kg
Nem baj, hagyjad, hadd fogyjon le, aztán miután lefogyott és látja, hogy az állapot tarthatatlan és vissza szeretne hízni, szépen "kicsíkosodik" a feneke, hasa, melle.. Ez a baj azokkal akik nem vékony testalkatúak, hiszen a szervezet mindenáron vissza akarja majd szerezni a drasztikus diéták miatt elvesztett súlyt. Ekkor a fogyás alatt összehúzódott bőr ismét kinyúlik, a rostok elszakadnak a terhelés miatt és jön az említett "csíkosodás(stria)".
Persze a buta ember a saját kárán tanul, az okos a másokén.
Istenem mennyi hülye írt ide....
én 161 centi vagyok és 52 kiló jelenleg. Nekem a vékony (nem sovány) súlyom ideális esetben 49-50 kiló.
Mivel te 156 vagy, neked az ideális súlyod kb. 47 kiló!!!
Kis futás cukros kaja mellőzés és egy hónap alatt lefogod adni.
Sajnos ami nekünk van, ez a 2-3 kilót a legnehezebb leadni!
Sok sikert hozzá:)))
L/27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!