Ez már mondható vékonynak? Őszintén!
2011. máj. 27. 21:26
1/12 anonim válasza:
fekve nem lehet megmondani!!nekem is ilyen ha fekszem oszt mégis hájas ha összegörnyedek
2/12 anonim válasza:
igen, vékony vagy, de egy deka izom nincs rajtad
4/12 A kérdező kommentje:
Kedves második,pedig sokat sportolok.:) Versenyszerűen is.:)
2011. máj. 27. 21:39
5/12 anonim válasza:
Ha felhúzod rajta a bőr, akkor igen, de ha nem akkor kövér vagy, és nincs rajtad izom.
6/12 anonim válasza:
Igen, mondható vékonynak.
Most te mondj meg valamit őszintén: a ruhádat milyen megfontolásból törölted le a képről? :D
7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom:D,de köszi a választ!:D
2011. máj. 27. 21:49
8/12 anonim válasza:
ebből a szögből nehéz bármit is mondani. ha javasolhatom: önkioldó, és két kép, egy oldalról, és egy szemből. lehetőleg olyan egész alakos (persze radírozd le az ismertetőjegyeket, vannak itt idióták). De csak ez alapján lehet megmondani, a többi max tippelés.
9/12 anonim válasza:
Miért kell összevissza kirajzolgatni a képeket? így annyira nem látni, hogy mi van..
Melelsleg nekem ebből az jön le, hogy az összes ilyet egy ember töltögeti fel, nem hinném hogy ezt mindenki alapból így csinálná...
10/12 anonim válasza:
Igen,vékony vagy,de derekad semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!