Szerintetek hány cm a vékonynak mondható comb? Hogyan küzdjek az elefántlábak ellen? (Az enyém undorító. ) Nektek hány cm?
Mekkora cm-ben szerintetek a szép vékonynak mondható comb úgy átlagban? Nekem nagyon rossz, hogy amerre járok minden csajnak olyan szép vékony piszkafái vannak a szép csípőnadrágokban, nekem meg egy makacs zsírral lerakódott narancsbőrős elefánt lábaim. Mint két tuskó kb. Ocsmány.
Nekem 58cm a körmérete. Szerintem ez nagyon sok. Egy deréknak kéne ekkorának lennie, s nem a lábnak...
mit lehet tenni ez ellen? Tudom, hogy nincs helyi fogyás, meg sokat kell kardiózni aerobozni (napi 1 órát kocogok, normális étkezés mellett), de a makacsul lerakódott zsír mikor kezd el csökenni?
Előre is köszi!
2x raktam fel ugyan azt itt a másik :)***
Egy 58 centiméteres körfogatú láb lehet szép amennyiben izmos és nincs rajta narancsbőr. Ha van akkor valóban undi. Nekem is olyan volt 57 centiméteresen, megértem a kérdeződ, de mint látjuk általánosítani nem szabad.
Most 54 cm a combom és jócskán van rajta még felesleg. Fehérjedús diéta és rengeteg mozgás csodákra képes, nekem már nem sok narancsbőr van rajta. Amúgy szeretném ha 48-50 centis lenne a combom.
Ja és kérdező!
Még nem csinálom 20 napja és 3 centit faragtam a combomból! (: Hátha kedvet kapsz...
Nekem is 58cm volt a combom még augusztusban,mára már csak 52 a kitartó sportolásnak köszönhetően :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__20..
Nem akarlak elkeseríteni, de a láb formája 80-90% genetika.
Persze a jó adottságokat is el lehet szúrni elhízással, illetve a rosszabb adottságokon is lehet segíteni mozgással, de csodát nem lehet tenni.
Mozogj sokat - ha van rá időd és fiatal vagy, akkor napi 1 óra kardiót és 1 óra alakformáló sportot javasolnék, heti 1-2 pihenőnappal.
De elsősorban szerintem fogadd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!