Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó a mai étrendem?

Jó a mai étrendem?

Figyelt kérdés

12:00-két narancs, egy marék dió

15:00-két főtt tojás, egy nagy csirkecomb (a bőrét leszedtem

17:00-két alma

19-három répa, egy csésze túró

Sport: ugróköteleztem, ma még egyszer fogok, és este elmegyek futni. Mindezeket nagyon kezdő szinten, mert nem vagyok edzett, ez az első napom, de idővel biztosan jobb lesz.

Kb. 3 liter folyadékot iszom ma meg. (víz és üres fekete tea)

170 cm, 76 kg, szeretnék 20 kg-ot leadni.

17L

2013. ápr. 27. 16:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, paleonak elmegy(kivéve a túró, de sokan esznek túrót paleósok is) :) én is paleózom :D

mondjuk én este még ennék valami húst vagy kolbászt :DD

a lényeg, h ha éhes vagy, egyél, ne éheztesd magad :)

2013. ápr. 28. 01:03
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, a tegnapi étrendem elég paleosra sikeredett, pedig nem is aszerint ettem, inkább aszerint, hogy milyen egészséges kaják vannak itthon. Én inkább a tésztát és a kenyeret, rizst próbálom minimálisra csökkenteni. Végül a vacsorát is elhagytam, úgyhogy rohadt kedveset ettem tegnap, de ma igyekszem mindegyik étkezést megtartani. :)

Köszi a válaszokat!

2013. ápr. 28. 08:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia

Kitartást kívánok neked és szerintem ne hagyj ki étkezéseket!

2013. ápr. 28. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a tegnapi napod elég sz*r volt, aszempontból, hogy : 1. kevés kaja, 2. nem főtt (kivéve ugye az ebéd), 3. nem normál étkezés. szerintem első napnak ez elmegy, de ezután semmiképp ne csináld így, mert nem fogsz tudni 'élni', figyelni, stb., főleg hogy ha mellette futsz is. valaki javasolta itt a kalóriaszámolós oldalakat, nagyon hasznosak, próbálj ki egyet :) ez azért is jó, mert látod hogy például a szénhidrátszükségedből mennyit használtál fel stb., és akár a csokit is betervezheted. :) ne gyorsan próbálj lefogyni, mert akkor csak anorexia lesz a vége (tapasztalat). sok sikert! :)
2013. ápr. 28. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!