Mennyivel csökkentsem az étrendem hogy egészségesen fogyjak le?
2-3 hete csinálom az 1000 kalóriás diétát, de nem jött be, reggel nem tudok felkelni, és a suliban sem tudok semmire sem figyelni. Vagyis gyenge vagyok, és fáradékony. (Az 1000 kalóriás diétát az orvos javasolta)
Szóval egy 17 éves diáklányt képzeljetek el, aki egésznap ül, és csak este tornázik napi 40 percet. (Többet nem igazán bírok térdszalag sérülés miatt)
Eddig az 1000 kalóriás diétával se értem el túl sokat, csupán 2-3 kilót fogytam a 3 hét alatt.
Mennyivel toljam fel az étrendemet (hány kalóriára), hogy el is égessem amit be viszek, ne legyek rosszul, de látványos maradjon a fogyás.
Ne a kalóriára koncentrálj ennyire, hanem arra, hogy mit eszel. 1000 kalóriát be lehet vinni úgy is, hogy megeszel két tábla csokit, meg úgy is, hogy 0 zsírtartalom mellett megvan a fogyásnál minimálisan szükséges fehérjemennyiség, és valamennyi összetett szénhidrát (tehát nem egy kanál cukor).
Hány kg vagy most?
#1: Egy verzió rosszabb, mint a másik... Zsírra szükség van.
Nos, kérdező, nyilván ez nem működik Neked, szerintem is többet kéne bevinned, akármit mond az orvos, bár tény, hogy nem tudjuk, mit eszel. Mit eszel?
(A heti majdnem 1 kiló fogyás amúgy teljesen jó.)
1000 kcal kevés.
A szénhidrátra figyelj oda, husi, zöldség, gyümölcs, magvak mehetnek.
Első vagyokk.
shiNIN-nek igaza van, a 0 g zsírt természetesen káros zsírokra értettem, a hasznos zsírok (pl. mogyoróból vagy lenmagolajból) szükségesek a szervezetnek egy bizonyos mértékben.
#5: Ez így más, de ez itt a GYK, itt nincs olyan, hogy természetes (nem kioktatásként írom). Vannak zsírfóbiások, de még azon belül extra durva anorexiásjelöltek is, akik konkrétan megpróbálnak 0 zsírt és ha lehet, 0 szénhidrátot bevinni, jobb világosan fogalmazni, nehogy valaki elolvassa és fura gondolatai támadjanak :( Meg különben is, nekem a 0 zsír az 0 zsír, ebben egyszerű vagyok, mint a faék :D
#6: Ez így nem hangzik olyan rosszul, a glutént még el lehetne hagyni, de a legtöbb embernél jobban eszel leírás alapján. Akkor én is arra hajlok, hogy ez kevés Neked. Pokolian jó orvosnak kéne ahhoz lenni, hogy pikk-pakk megmondja, hogy az előtte levő testnek mi az igénye, de lehet, hogy ez lehetetlen. Illetve nézték a vitamin- és ásványianyag szintedet, nincs valamiből hiányod? Az simán okozhat fáradékonyságot, bár igazából még a téli napfényhiány is (nálam mindig az van, napelemes vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!