Mióta elkezdtem egészségesen étkezni, sokszor megy a hasam, ez normális?
Azt nem írtad le mit takar neked az, hogy "egészségesen".
De ha valaki hirtelen átáll a zsíros és lisztes dolgokról a zöldségekre például előszokott fordulni ilyesmi, de az hogy mindennap, hát... a laktóz érzékenység is hasonló tüneteket produkál...
Azóta 10x több zöldséget és gyümölcsöt eszek, régen ha ettem egy héten egyszer ilyesmit, sokat mondok..és igen már kenyeret sem eszek, max tk-t, de azt is ritkán..
sonkát, tojást, sajtot, zöldséget, gyümölcsöket eszek..
- a sok rost miatt is lehet, zöldség gyümölcs. Vannak emberek, akiknél a hirtelen váltás (pl. péksütik helyett zöldség) jóval lazább székletet okoz mert furcsa a szervezetednek ha fogyi előtt nem ettél ilyesmit
- édesítőt használsz? Vagy bármit, amiben édesítő van. Akár üdítőital, cola light/zero? az édesítőszerek hashajtó hatásúak
Szia!
Jó régi kérdés, de megoldódott neked ez? Nekem kiderült tejfehérje érzékenység és azóta egészségesebben eszem. A teljes kiőrlésű dolgokat egyszerűen nem akarja szeretni a szervezetem valamiért, elég ha csak minden nap eszek egy kis zöldség gyümölcsöt és másnap reggel lágy a székletem tőle.. Neked ez gond volt, vagy normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!