Normális az 35 hetesen, h félek attól, nehogy vmi baja legyen a kisbabánknak, csak egészségesen megszülessen és minden rendben legyen?
Szia!én meg mégcsak 13hetes vok,még eztán jönnek a java vizsgálatok,de a 12.-heti után is tiszta ideg voltam,no persze elötte is....de most megnyugodtam....de közeleg a 16.heti,lassan azon fogok kattogni és igy tovább....párom is mondta ne aggodjak ennyit,az nekem se jó,ezzel tisztában vok,de olyan hülye-aggodó az ember, itt a mai világ hülye-rejtélyes-kiszámíthatatlan betegségei miatt.....
szoval én már naon kész vok ezek miatt,s milesz még a késöbbiekben.....
probáljunk megnyugodni,s élvezni a babavárás minden percét...... :-))))) pusza Neked,s vigyázz magatokra!!!
Pont tegnap néztem egy dokumentumfilmet, ami arról szólt, hogy az utolsó időszakban a kismama még jobban aggódik a kicsi éppségérét, ahogy közeledik a szülés, mint előtte. Szerintem teljesen normális dolog, hisz a szülés egy nagyon nagy dolog lesz mindkettőtöknek, sok kismama fél attól, hogy nehogy a szülés során jelentkezzen valami baj. De minden rendben lesz, teljesen természetesek az érzéseid. Ebből is látszik, hogy mennyire szereted, várod már a kicsit. Biztos nagyon jó anyuka leszel!
Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!