Nem féltek, hogy valami baja lesz a babátoknak? Terhesség alatt egészségesen táplálkoztatok?
Eddig nem voltak ilyen gondolataim, de láttam a tv-ben egy riportot az autista gyerekekről. Tiszta ideg lettem :-(
Illetve attól is elkezdtem félni, hogy bajt okozhattam, hogy mindent megettem terhesség alatt, amit csak megkívántam :-(
38 hetes
Ne izgulj, nem lesz semmi baj! Azzal, hogy idegeskedsz többet ártasz, mint azzal, amit megettél. :) Én is megettem mindent és egy makk egészséges kisfiam született. :) Természetesen gondolom alkoholt nem fogyasztasz, nem dohányzol, akkor nagy baj nem lehet. Azért túl sok tartósítószeres ételt ne egyél!
Boldog babavárást a továbbiakban! Ne idegeskedj!!
Az a legnagyobb baj a médiával, hogy csak a negatívum a hír. Az nem hír, hogy ma is 20 egészséges újszülött jött a világra Magyarországon. Csak mondtam egy számot.
A másik bolondéria mostanában az egészséges táplálkozás. Ami a "Norbi-félék" szerint az a sok mesterséges műanyag kaja, amit ők árulnak. Én 21 hetes vagyok, de megeszek mindent amit megkívánok, egyen az marhapörkölt nokedlivel, vagy csülök Pékné-módra. Nem rég voltunk Mekiben is, és megettem egy sajtburgert és egy BigMac-et is. Sőt, ha megkívánom nyugodt lélekkel megiszok egy pohár vörösbort, vagy sört.
Sajnos még a legokosabbak sem tudják, hogy mitől lesznek autisták a gyerekek. És pontosan ezek a "legokosabbak" nem riogatják hülyeségekkel a kismamákat.
Szerintem nincs okod aggódni. Inkább kezd el arra koncentrálni, hogy ha minden igaz, 2 hét múlva a kezedbe veheted a kisbabádat. Kívánom, hogy legyél nagyon boldog és találjatok sok örömet egymásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!