Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó a mai étrendem?

Jó a mai étrendem?

Figyelt kérdés

12:00-két narancs, egy marék dió

15:00-két főtt tojás, egy nagy csirkecomb (a bőrét leszedtem

17:00-két alma

19-három répa, egy csésze túró

Sport: ugróköteleztem, ma még egyszer fogok, és este elmegyek futni. Mindezeket nagyon kezdő szinten, mert nem vagyok edzett, ez az első napom, de idővel biztosan jobb lesz.

Kb. 3 liter folyadékot iszom ma meg. (víz és üres fekete tea)

170 cm, 76 kg, szeretnék 20 kg-ot leadni.

17L

2013. ápr. 27. 16:22
1 2
 1/14 schocko ***** válasza:
25%

Nem tűnik rossznak.

Én ma hajnalban mogyoróvajas kenyereket ettem fekete teával, azután hazaérve egy banánt, csipszet meg egy kis pörkölt mogyorót (nem olajban pörköltet), majd ebédre egy hatalmas tányér spagettit gazdagon megszórva sajttal, s utána még egy negyed tányérnyit, hogy semmi ne maradjon, most egy kis kávét, a maradék csipszet, estére szalonnát fogok sütni, és csinálunk egy kis túrót, van sajt, mindenféle felvágott mellé feltétlen tejet iszok (3,5 %-os), meg egy kis pörkölt mogyorót majd nasinak...tökéletes a testsúlyom, sosem fogyóztam...

2013. ápr. 27. 16:59
 2/14 A kérdező kommentje:

Nem segítettél sokat...

Mint láthatod, én el vagyok hízva, ezért eszem így. És amúgy is hajlamos vagyok a hízásra, nem akarok még lejjebb süllyedni. A te össze-vissza zabálásoddal ez történne. Lehet, hogy külsőre nem látszik meg rajtad, de a belső szerveid körül attól még lehet, hogy már totál el vagy zsírosodva.

2013. ápr. 27. 17:04
 3/14 anonim ***** válasza:

nem rossz csak szerintem kevés szénhidrátot eszel nem?

ismered a kalóriaszámolós oldalakat? nekem nagyon sokat segítettek

ja és ami szerintem nagyon szuper [link]

konkrétan neki köszönhetem hogy lefogytam bár még hátra van 6-8 kg(78.5 ról most 66 vagyok)

2013. ápr. 27. 17:16
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

5kor minek eszel gyümölcsöt?? ebéd után már kevés szénhidrát kell!

a csirkecombot meg elb*sztad. az oké, hogy leszedted a bőrét, de ha bőrével együtt sül(sokkal zsírosabb), akkor tökmindegy, hogy megeszed-e, vagy sem

2013. ápr. 27. 19:19
 5/14 A kérdező kommentje:

Szerintem nem oszt, nem szoroz az a 2 db alma...

Nem hiszem, hogy olyan sokat ettem volna. A csirkével meg nem tudtam volna mit kezdeni, nem én csináltam. A bőrét pedig sosem eszem meg.

2013. ápr. 27. 19:44
 6/14 anonim válasza:
jaj istenem....:(
2013. ápr. 27. 20:13
 7/14 anonim válasza:
miaz hogy nem oszt nem szoroz?:DDDDD de IGENIS oszt és szoroz is. "Ááá ez a szelet csokitorta már nem oszt nem szoroz.." Rohadt rossz a hozzáállásod.Először fejben döntsd el.
2013. ápr. 27. 20:38
 8/14 anonim ***** válasza:

A 2db alma 20-30 g szénhidrát és egész nap megevett ezen kívül vagy mág 1015 öt...semmi baj sincs vele.

a csirkecombbal szintén nincs...

a baj az hogy ez kevés kaja

2013. ápr. 27. 20:50
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem a hozzáállásommal van baj, de hány kalória lehet 2 almában?? Max. 100. Csokitortát meg eszemben sincs enni.
2013. ápr. 27. 21:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Kevés a szénhidrát és kevés az étel mennyisége is.A két alma helyett javaslom a 10 banános vacsorát.Így csak ki fogsz égni. Ha pedig attól félsz hogy a szénhidráttól elhízol akkor megsúgom : napi 8000 kcal körül kellene enned chból hogy hízz. (Forrás: de novo lipogenesis-ról készült kutatások )Annyit eszel mint egy kezdő anorexiás... én is jártam itt, nem lett szép vége..
2013. ápr. 27. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!