Jó a mai étrendem?
12:00-két narancs, egy marék dió
15:00-két főtt tojás, egy nagy csirkecomb (a bőrét leszedtem
17:00-két alma
19-három répa, egy csésze túró
Sport: ugróköteleztem, ma még egyszer fogok, és este elmegyek futni. Mindezeket nagyon kezdő szinten, mert nem vagyok edzett, ez az első napom, de idővel biztosan jobb lesz.
Kb. 3 liter folyadékot iszom ma meg. (víz és üres fekete tea)
170 cm, 76 kg, szeretnék 20 kg-ot leadni.
17L
Nem tűnik rossznak.
Én ma hajnalban mogyoróvajas kenyereket ettem fekete teával, azután hazaérve egy banánt, csipszet meg egy kis pörkölt mogyorót (nem olajban pörköltet), majd ebédre egy hatalmas tányér spagettit gazdagon megszórva sajttal, s utána még egy negyed tányérnyit, hogy semmi ne maradjon, most egy kis kávét, a maradék csipszet, estére szalonnát fogok sütni, és csinálunk egy kis túrót, van sajt, mindenféle felvágott mellé feltétlen tejet iszok (3,5 %-os), meg egy kis pörkölt mogyorót majd nasinak...tökéletes a testsúlyom, sosem fogyóztam...
Nem segítettél sokat...
Mint láthatod, én el vagyok hízva, ezért eszem így. És amúgy is hajlamos vagyok a hízásra, nem akarok még lejjebb süllyedni. A te össze-vissza zabálásoddal ez történne. Lehet, hogy külsőre nem látszik meg rajtad, de a belső szerveid körül attól még lehet, hogy már totál el vagy zsírosodva.
nem rossz csak szerintem kevés szénhidrátot eszel nem?
ismered a kalóriaszámolós oldalakat? nekem nagyon sokat segítettek
ja és ami szerintem nagyon szuper [link]
konkrétan neki köszönhetem hogy lefogytam bár még hátra van 6-8 kg(78.5 ról most 66 vagyok)
5kor minek eszel gyümölcsöt?? ebéd után már kevés szénhidrát kell!
a csirkecombot meg elb*sztad. az oké, hogy leszedted a bőrét, de ha bőrével együtt sül(sokkal zsírosabb), akkor tökmindegy, hogy megeszed-e, vagy sem
Szerintem nem oszt, nem szoroz az a 2 db alma...
Nem hiszem, hogy olyan sokat ettem volna. A csirkével meg nem tudtam volna mit kezdeni, nem én csináltam. A bőrét pedig sosem eszem meg.
A 2db alma 20-30 g szénhidrát és egész nap megevett ezen kívül vagy mág 1015 öt...semmi baj sincs vele.
a csirkecombbal szintén nincs...
a baj az hogy ez kevés kaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!